Игри и забавления за деца и родители

  • 0
  • 77 преглеждания

На семейния празник на „Аурубис България“ в парк „Корминеш“ – Челопеч, група аниматори от столицата забавляваха децата на работещите в компанията с интересни игри, състезания и надпревари. В много от тях се включиха и родители, които наблюдаваха и насърчаваха наследниците си.

Разделени на няколко отбора, под ръководството на специалистите по детски игри, малчуганите трябваше да преодолеят определено разстояние със завързани очи. Затруднението идваше от това, че по трасето бяха разхвърляни множество пластмасови чашки. А състезателят трябваше най-бързо да премине покрай тях, без да ги настъпи. На друго място момчета се надпреварваха да разполагат или да събират сигнални конуси, а момичета наблизо имаха за задача да преминат плетеница от ленти без да се докосват до тях, за да стигнат до няколко балона в ограденото пространство.

Сложна беше задачата и на девойките, които трябваше да построят възможно най-висока кула от… чипс. Е, донякъде успяваха, но различните по форма тънки лентички от пържени картофки не се подчиняваха много на малките строители.

Съвсем невръстните пък още деца заедно с родителите си, бяха заели един от модулите с люлка и пързалка и се спускаха по него скоростно и с усмивки. На някои се налагаше и татковците да помагат, защото още не бяха в състояние сами де се справят с нелекото за тях предизвикателство.

Естествено, освен игрите и забавленията, имаше и лакомства, най-употребяването от които бе сладоледът. А купчините от разноцветни балони също послужиха за множество забавни игри и приключения на най-малките от участващите в празника на компанията „Като две капки… мед“.

„АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ ОБНОВИ  Стадиона и на село Душанци
Prev Post „АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ ОБНОВИ Стадиона и на село Душанци
НА СЕМЕЙНИЯ ПРАЗНИК НА „АУРУБИС БЪЛГАРИЯ”  „Като две капки… мед” с Димитър Рачков
Next Post НА СЕМЕЙНИЯ ПРАЗНИК НА „АУРУБИС БЪЛГАРИЯ” „Като две капки… мед” с Димитър Рачков
Related Posts

Leave a Comment: