ИНЖ. АЛЕКСИ КЕСЯКОВ Кмет на годината за мандат 2015 – 2019

  • 0
  • 109 преглеждания

Кметът на Община Челопеч инж. Алекси Кесяков беше удостоен с престижното отличие „Кмет на годината за мандат 2015 – 2019”, стана ясно от телевизионното предаване за обявяването на най-добрите градоначалници в страната за последните четири години. Инж. Кесяков бе отличен в категорията „Инвестиции и работни места” за малки общини под 20 000 души население. Признанието той получи, както и всички други кметове в отделните категории, на специалната церемония в зала № 6 на Националния дворен на културата, която бе под патронажа на министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова.

Престижният конкурс „Кмет на годината” се организира от портала на българските общини - kmeta.bg и неговия изпълнителен директор Боян Томов. Той е мост между местната власт, институциите в страната и гражданите.

Кметът на Община Челопеч инж. Алекси Кесяков сподели първото място в категорията със своя колега - кметът на Община Костинброд Трайко Младенов, тъй като двамата са получили изключително близки резултати в гласуването на българските граждани. Наградите им бяха връчени от Карел Крал - регионален мениджър на ЧЕЗ за България

В него са участвали около 650 000 души от цялата страна.

Заслуга на инж. Алекси Кесяков е безспорното израстване на ръководената от него община в областта на инвестициите, минималната безработица и разкриването на нови работни места. Конкурсът „Кмет на годината” е  престижно национално онлайн допитване за работата и успехите на местната власт у нас. Поздравления за Кмета в мандат 2015 – 2019 г. и жителите на село Челопеч. Инж. Алекси Кесяков през изминалите вече четири години няколко пъти бе обявяван за Кмет на месеца и Кмет за 2018 годината от портала на българските общини.

В ОБЩИНА ЧАВДАР  Концерт на Врачанската филхармония за Независимостта
Prev Post В ОБЩИНА ЧАВДАР Концерт на Врачанската филхармония за Независимостта
В ДЕНЯ НА НЕЗАВИСИМОСТТА  Родолюбци показаха стари бойни униформи във възрожденския град
Next Post В ДЕНЯ НА НЕЗАВИСИМОСТТА Родолюбци показаха стари бойни униформи във възрожденския град
Related Posts

Leave a Comment: