Излезе новият брой на CU+, груповото списание на Аурубис

  • 0
  • 140 преглеждания

Новият брой на CU+, списанието за служители на Групата „Аурубис“, е вече наличен.

Водещата тема в броя е безопасността. На корицата на списанието е Евелин Русинов от завода на Групата „Аурубис“ в гр. Пирдоп, съобщиха от отдел „Връзки с институциите на „Аурубис България“. Темата е от изключително значение и засяга всички нас, защото здравето и безопасността са много повече от законово изискване или допълнителна работа. В списанието ще прочетете за безопасността като страст. Евелин Русинов, ръководител ЗБУТ, включва екипа на списание CU+  в ежедневната си обиколката в завода България.

В изданието са включени темите „Вести за хора, продукти и иновации от нашите заводи по света: „Кратко и ясно“, информация за „Performance Improvement Program: „Нашата цел остава в сила“. На страниците на списанието е публикувано интервю с председателят на Управителния съвет Роланд Харингс и председателя на Управителния съвет на Salzgitter AG и член на Надзорния съвет Хайнц Йорг Фурман, на тема „На равни професионални начала“. Съобщава се още за Седмицата на устойчивостта „Активен принос“, за „CopperMark“ – новата медна марка на Аурубис, както и репортаж „На портала на „Аурубис Белгия“. В рубриката „Случайна среща“ служители от различни производства се срещат за първи път.

В CU + има и истории за платформата „Explore!“, новите програми на „Office 365“, внедряване на електронната платформа за закупуване „Ariba“ и други.

АНТОНЧАНИ  Поднесоха цветя на паметника на патрона на селото Стефан Минев
Prev Post АНТОНЧАНИ Поднесоха цветя на паметника на патрона на селото Стефан Минев
ВЪВ ВЪЗРОЖДЕНСКИЯ ГРАД  Възпитаници на предучилищната група се разделиха с детската градина
Next Post ВЪВ ВЪЗРОЖДЕНСКИЯ ГРАД Възпитаници на предучилищната група се разделиха с детската градина
Related Posts

Leave a Comment: