На 1 август стартира лятната онлайн академия по музика, организирана от дружеството, в партньорство с Музикален център „Феникс Мюзик 2012“

  • 0
  • 65 преглеждания

Познатата и обичана от децата на Средногорието Лятна музикална академия се организира от „Аурубис България“ за шеста поредна година. За първи път обаче тя ще бъде проведена във виртуалното пространство. Заниманията започнаха на 1 август, а партньор на компанията е Музикален център „Феникс Мюзик“ – София.

Извънредната и безпрецедентна епидемиологичната обстановка налага използването на иновативни методи, които са предизвикателни за всички нас. Но всяка трудна ситуация ни открива и пътища, за които не сме подозирали, че могат да ни разкрият нови възможности.

Макар и нетрадиционна,  лятната онлайн академия привлече шестнадесет млади музиканти  - напреднали и начинаещи в музикалното изкуство. Те ще се включат в  онлайн уроците по пиано, китара,  поп и джаз пеене.

Два пъти седмично, в продължение на един месец, децата ще се срещат виртуално със своите преподаватели и ще усъвършенстват знанията и уменията си в избраната от тях музикална област.

Желаем успех на всички музиканти, участващи в лятната академия!

Материалите са предоставени от АБ

„АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“   Завърши първата онлайн академия по фотография
Prev Post „АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ Завърши първата онлайн академия по фотография
ИНДУСТРИАЛЕН КЛЪСТЕР „СРЕДНОГОРИЕ“ И ОБЩИНИТЕ АНТОН И ЧАВДАР  Стартираха петото обучение за бъдещи предприемачи
Next Post ИНДУСТРИАЛЕН КЛЪСТЕР „СРЕДНОГОРИЕ“ И ОБЩИНИТЕ АНТОН И ЧАВДАР Стартираха петото обучение за бъдещи предприемачи
Related Posts

Leave a Comment: