ОБЩИНА ЗЛАТИЦА Дари отоплителен уред за инициативата „За незряща душа“

  • 0
  • 93 преглеждания

Минути след представянето на проектите, изпълнени през годината в общината, на 15 декември кметът инж. Стоян Генов дари на учениците от ЧПГЧО „Челопеч“ Памела Маринова, Виктория Николова, Ивет Дюлгерова и Цветелина Ганчовска, отоплителен уред за тяхната кауза „За незряща душа“.

Инж. Генов приветства възпитаниците на гимназията за подетата инициатива, като сподели, че екипът на ОбА - Златица, който ръководи, подкрепя идеята им за внасяне на топлина и радост в душите и сърцата на хората със сетивни нарушения, домуващи в социално заведение в гр. Пирдоп в навечерието на Коледните празници.

Между младите хора и общинското ръководство са проведени разговори от какво най-много имат нужда и едновременно с провежданата кампания за набиране на средства, от общината решили чрез момичетата да предоставят на обитателите на дома една конвекторна печка.

Четирите тийнейджърки, които са зрелостнички в езиковата гимназия в с. Челопеч, благодариха за подкрепата и съпричастието на колектива на ОбА – Златица към инициативата им. Те връчиха на кмета инж. Стоян Генов благодарствена грамота за предоставеното им дарение. Инж. Генов и представителите на общината, присъстващи на събитието, поздравиха гостите си за тяхната благородна кампания и пожелаха успех на девойките на предстоящите им зрелостни изпити.

Коледно поздравление от „Дънди Прешъс Металс“
Prev Post Коледно поздравление от „Дънди Прешъс Металс“
ОБЩИНА ЗЛАТИЦА  Представи реализираните проекти по партньорската програма с „Дънди Прешъс Металс Челопеч“
Next Post ОБЩИНА ЗЛАТИЦА Представи реализираните проекти по партньорската програма с „Дънди Прешъс Металс Челопеч“
Related Posts

Leave a Comment: