ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ В акция „Пролетно почистване на градската градина“

  • 0
  • 123 преглеждания

В петък – 13 април, колективът на общинската администрация – Пирдоп проведе акция Пролетно почистване на градската градина“, която се намира под автогарата. Заедно с кмета Ангел Геров бяха ликвидирани наслояваният по тревните площи и около дърветата от стара шума и битови отпадъци. Г-н Геров със специален трион сам се зае с оформяне на зелените ивици от храсти покрай алеите.

Със закупена наскоро от общината самоходна техника, управлявана от Цветан Григоров, тревните площи на парка бяха окосени. До края на деня, по данни на общински служители, са извозени над 10 тона с отпадъци. Подменени бяха и счупените дървени части на пейките.

Две групи от работещите дами в местната власт се заеха да освежат боята на металните части на оградата на градската градина. До късния следобед те успяха да се справят с половината от дългото почти километър съоръжение. Общинарите ще продължат инициативата си, докато извършат напълно необходимото за привеждане на най-посещаваното от майки с малки деца и възрастни място за отдих в града.

В следобедните часове към колектива на общинската администрация в почистването се включиха и ученици от пети клас на СУ „Саво Савов“, заедно със своите класни ръководители. От Община Пирдоп изразиха благодарност към младите си помощници, които се трудиха усърдно наравно с екипа на кмета Ангел Геров.

Пети турнир за изгряващи звезди в Златица
Prev Post Пети турнир за изгряващи звезди в Златица
ОБЩИНИТЕ ПИРДОП И ЧАВДАР  Подписаха споразумения за партньорство с колеги от Република Сърбия
Next Post ОБЩИНИТЕ ПИРДОП И ЧАВДАР Подписаха споразумения за партньорство с колеги от Република Сърбия
Related Posts

Leave a Comment: