ПЪРВИЯТ В РЕГИОНА ХИПЕРМАРКЕТ „СТРОИТЕЛ“ Отвори врати в Пирдоп

  • 0
  • 78 преглеждания

Създават се десет нови работни места, обслужването на клиенти е целодневно седем дни в седмицата

В сряда – 23 септември, официално и тържествено отвори врати, и прие първите си клиенти най-големият в района хипермаркет, предлагаш стоки за ремонти в дома, бита и домакинството, инструменти и машини за професионалисти и майстори в различни области, за обзавеждане на санитарни помещения, електрооборудване и др. Той е дело на собственика на познатия на всички магазин „Строител“ в гр. Пирдоп – Иван Иванов и неговото семейство – съпругата Тотка Иванова и синът Стефан Иванов.

Хипермаркетът се намира в двора на бившето ТКЗС в града, а церемонията по откриването му стана в присъствието на близки и приятели на семейство Иванови, бизнес партньори и целия колектив на по-стария вече магазин „Строител“.

Идеята за такъв хипермаркет се зародила преди около десет години, сподели собственикът Иван Иванов, но осъществяването й се забавило поради процедурни пречки, издаване на необходимите разрешителни, проектиране и др. А главният подтик за създаването му било „отесняването“ на магазина в града и от необходимостта по-едромащабните стоки да се предлагат на клиентите в обстановка, близка до реалната, за която са предназначени. Самото строителство на обекта продължило около три години. Разположен е на около 1600 кв. м., а с прилежащото пространство – общо около 6500 кв. м. В момента в хипермаркета работят заедно със собственика Иван Иванов шест продавач-консултанти, като предвижда те да станат над десет. Обслужването на клиенти е целодневно, без почивен ден през цялата седмица.

Иван Иванов е благодарен на семейството, близките и колектива на фирмата си за подкрепата и опората, която има в тях при осъществяване на тази идея. По време на празничното събитие за официалното въвеждане в работа на хипермаркета, архиерейският наместник ставрофорен свещеноиконом отец Йордан Георгиев отслужи тържествен водосвет. Той благослови собствениците Иван, Тотка и Стефан Иванови и присъстващите на откриването, като пожела просперитет и разрастване на магазина.

Спазвайки традицията на такива събития Тотка Иванова и Иван Иванов прерязаха лентата за откриването на обекта, като за тази цел послужи специален строителен ширит, предлаган в магазина. Иван Иванов плисна и котле с вода за здраве на присъстващите, продължаване развитието на своя бизнес и за успеха на новото си дело.

Собственикът Иван Иванов заяви, че ще продължи да развива обекта, в който ще се предлагат още бяла и черна техника и всичко необходимо за изграждане на дом от първата копка, до ключ.

След тържеството семейство Иванова даде скромен коктейл за своите гости, отзовали се на поканата им да споделят заедно общата радост от официалното откриване на хипермаркет „Строител“ – Пирдоп. Огромното количество предлагани стоки привлече и първите клиенти, които използваха момента, за да си закупят по нещо за дома.

120 ГОДИНИ НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ „НАДЕЖДА“ – СЕЛО ЧАВДАР
Prev Post 120 ГОДИНИ НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ „НАДЕЖДА“ – СЕЛО ЧАВДАР
ШЕСТВИЕ В ПИРДОП  За 112 години от обявяване Независимостта на България
Next Post ШЕСТВИЕ В ПИРДОП За 112 години от обявяване Независимостта на България
Related Posts

Leave a Comment: