ПЕТНАДЕСЕТ ОТЛИЧНИКА Сред седмокласниците на СУ - Пирдоп

  • 0
  • 111 преглеждания


На 15 юни в Музикалната зала на СУ „Саво Савов” – Пирдоп се състоя церемонията по връчване на удостоверенията за завършено основно образование на учениците от 7-те класове. Тържеството започна с литературно-музикална програма и забавна презентация, подготвена от седмокласниците, под ръководството на класните ръководителки Галя Златанова, Миглена Джежова, Мариела Пашова и маестро Марияна Върбанова.

Многобройните гости на събитието бяха очаровани от забавните драматизации, от веселите и енергични скечове, от прекрасните песни на Вокална група „Фантазия“. Слово за хубавия празник поднесе директорът на учебното заведение Цвятко Четьов.

Статистиката, подготвена от Мариела Пашова – преподавател в СУ „Саво Савов“ по математика и класен ръководител на 7 „В“ клас, показа, че възпитаниците на училището завършват с пет пълни отлични свидетелства, като общо отличните са 15 на брой, а средният успех е Много добър 4.55. Резултатите от националното външно оценяване са високи, сред най-добрите в Софийска област, и показват завидно ниво на усвояване на знанията.

Вечерта се изпълни с много положителни емоции, с топли думи на благодарност от страна на учениците към класните ръководителки, към ръководството на училището, към директора Цвятко Четьов, към всички учители. Подарени бяха множество букети със свежи цветя, разменени бяха десетки благопожелания.

Родителите и гостите на тържеството разгледаха и две изложби – на геометрични тела, изработени по проект „Твоят час“ от групата на г-жа Пашова и картини, рисувани от възпитаници на педагога Кристина Павлова, също по проект „Твоят час“.

НА СПОРТЕН КОМПЛЕКС „МИРКОВО“  Първи турнир по футбол за Купа „Средногорие“ за деца
Prev Post НА СПОРТЕН КОМПЛЕКС „МИРКОВО“ Първи турнир по футбол за Купа „Средногорие“ за деца
ПЕНСИОНЕРИТЕ ОТ СЕЛО ЧЕЛОПЕЧ  Откриха Екопътека „Червени камък“
Next Post ПЕНСИОНЕРИТЕ ОТ СЕЛО ЧЕЛОПЕЧ Откриха Екопътека „Червени камък“
Related Posts

Leave a Comment: