Празници в Детска градина „ Вяра, Надежда, Любов“ – Златица

  • 0
  • 77 преглеждания

В ДГ „Вяра, Надежда, Любов“ – гр. Златица на 1 март дойде Баба Марта. С песни и стихотворения тя беше поздравена във всяка една от петте групи и раздаде на щастливите деца мартенички. От все сърце благодарим на общината за  мартениците, които подариха на всички, споделиха педагози от детското заведение.

Децата и учителките са украсили с мартеници едно дюлово дръвче в двора на градината, с което са зарадваха и минаващите покрай оградата жители на града. За 8-ми март – Денят на жената, децата от всички групи са подарили саморъчно изработени от тях подаръци на своите майки.

Във втора, трета подготвителна и четвърта подготвителна групи, малчуганите са поздравили своите майки и баби със специални онлайн програми. Децата от група „Бон-Бон“, облечени с народни носии, са рецитирали стихчета, изпълнили са песни, някои от които самостоятелно, и са танцували за тях.

В трета подготвителна „Пчеличка“ педагозите и техните възпитаници са решили да изненадат за празника майки и баби с емоционално изпълнение на музикална игра, стихотворение и песен. А най-големите деца от четвърта подготвителна „Веселушко“ с любов и артистичност са поднесли мили стихотворения и песни, посветени на майката.

МИРКОВСКИТЕ ВЕТЕРАНИ  С ново впечатляващо представяне на футболния терен
Prev Post МИРКОВСКИТЕ ВЕТЕРАНИ С ново впечатляващо представяне на футболния терен
В ОБЩИНА ПИРДОП  Ученици превърнаха дръвчета в мартеници
Next Post В ОБЩИНА ПИРДОП Ученици превърнаха дръвчета в мартеници
Related Posts

Leave a Comment: