РАБОТЕЩИТЕ В МЕСТНАТА ВЛАСТ В ПИРДОП Почистваха парковете в града

  • 0
  • 123 преглеждания

В петък – 7 юни, служителите от Общинската администрация – Пирдоп, работиха по почистването и възстановяването на повреденото оборудване в парковете в града. Разделени на четири групи, представителите на местната власт се трудиха в градската градина и парк „Дружба“, при железопътната гара и в новия гробищен парк.

Кметът на общината Ангел Геров заяви, че усилията са насочени към отстраняване на натрупаната през зимните месеци и пролетта битови и други отпадъци в зелените площи, ремонтиране на повредените пейки и освежаване на цветното им покритие, възстановяване на отлепените обезопасителни плочки на детските площадки, и всичко останало, което е необходимо да се направи. Ако не се успее да се свърши задачата през този ден, ще се отдели още един, за да може през летните месеци, когато парковете се посещават от най-много граждани, деца и родители, в тях да бъде чисто и оборудването здраво.

В новия гробищен парк по-голямата част от екипа на Общинско звено „Гора“ се зае да ремонтира оградата, за да не влизат животни в района. На мястото на липсващите железни платна бе поставена мрежа. Екипите, работили в зелените площи до железопътната гара и в парк „Дружба“, почистиха остатъците от шума и счупени клони, окосиха тревата в района и подмениха счупените и липсващи дървени елементи на пейките в района.

ИНДУСТРИАЛЕН КЛЪСТЕР „СРЕДНОГОРИЕ“  Проведе национална конференция „Индустрия, енергетика, климат 2019“
Prev Post ИНДУСТРИАЛЕН КЛЪСТЕР „СРЕДНОГОРИЕ“ Проведе национална конференция „Индустрия, енергетика, климат 2019“
В МИРКОВО  Трети празник на мандолинните оркестри
Next Post В МИРКОВО Трети празник на мандолинните оркестри
Related Posts

Leave a Comment: