РОТАРИ КЛУБ И ИНЪР УИЙЛ КЛУБ – ПИРДОП С ново ръководство за ротарианската 2020 – 2021 година

  • 0
  • 114 преглеждания

На 4 юли в едно от заведенията в град Копривщица се е състояла церемония по встъпването в длъжност на новия президент на Ротари клуб – Пирдоп за ротарианската 2020 – 2021 година, част от Дистрикт 2482. Събитието е било съчетано и със сдаването на властта от президента на Инър Уийл клуб – Пирдоп, Дистрикт 248. Ежегодното официално предаване на двете президентски огърлици на клубовете е била проведена в тесен кръг, предвид епидемичната обстановка в страната.

Първи своята огърлица е предал на своя наследник Андрей Симов, а негов последовател в управлението на Ротари клуб Пирдоп ще бъде Васил Кафеджиев. Екипът, с който той ще работи през следващата една година е в състав: Иван Нешков – вицепрезидент, Цветан Бакърджиев – ковчежник, Александър Дичев – секретар. Церемониалмайстор е Тодор Луков. На всички тях членовете на клуба са пожелали успехи и сили, за да може да бъде продължена благородната мисия на ротарианците в района на Средногорието.

Предаването на властта при дамската благотворителна организация, пастпрезидентът Снежана Дичева е предала огърлицата на Антоанета Кафеджиева. В нейния екип са още Любов Станулова, вицепрезидент,  секретар на дамския клуб е Иванка Камберова, а ковчежник – Тоня Ненова.

Антоанета Кафеджиева е първият президент при учредяването на Инър Уийл клуб Пирдоп на 2 април 2011 г. През настоящия мандат клубът ще отбележи 10 години от създаването си. За Ротари клуб – Пирдоп юбилейна е 2020 г., навършват се 15 години от учредяването му. И двата клуба са част от големите световни, хуманитарни организации Ротари интрнешънъл и Инър Уийл. Васил Кафеджиев е един от учредителите на Ротари клуб - Пирдоп и става президент за втори път.

ОБЩИНА ЧАВДАР И „ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС ЧЕЛОПЕЧ“  Пример за ползотворно партньорство между местната власт и бизнеса
Prev Post ОБЩИНА ЧАВДАР И „ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС ЧЕЛОПЕЧ“ Пример за ползотворно партньорство между местната власт и бизнеса
В ОБЩИНА ЧЕЛОПЕЧ   Първи старт по планинско бягане на три дистанции
Next Post В ОБЩИНА ЧЕЛОПЕЧ Първи старт по планинско бягане на три дистанции
Related Posts

Leave a Comment: