СЧЕТОВОДНА КЪЩА „КРАМАР“ Откри своя нов офис в деня на националния празник 3 март

  • 0
  • 91 преглеждания

В следобедните часове на 3 март със стилно и скромно тържество бе открит новият офис на Счетоводна къща „Крамар“, която предлага финансови услуги на граждани и фирми в гр. Пирдоп и региона. Датата не е избрана случайно, каза съпругът на собственичката Илияна Маринова – Ненко Ненчев. Началото на създаването на работните помещения е започнало в същия ден преди една година. За някои това може да е много време, за други – малко, но само ние в семейството знаем какво ни е коствало и как сме го направили, за да стигнем до този момент, заяви г-н Ненчев.

На церемонията присъстваха кметът на общината Ангел Геров със съпругата си, кандидатът за народен представител от листата на „БСП за България“ за Софийска област от района д-р Йордан Коленцов, семейството, роднини и приятели на управителя на фирмата Илияна Маринова. Водосвет и освещаване на помещенията извърши отец Антоний Марчев. Той благослови присъстващите и пожела здраве, успех и просперитет на г-жа Маринова в бъдещата й работа.

В новия офис, който се намира в гр. Пирдоп, в пространството южно от бившата автогара, вече извършват счетоводни и други услуги трима икономисти. Предвижда се в близко време да бъдат открити още две нови работни места. Офисът ще продължи да се развива, гарантираха стопаните му. Ще се извършват всички видове финансови услуги, изработка на печати, издаване на електронен подпис, застраховки, ще могат да се правят и плащания към различни институции или към граждани от други селища в страната.

Prev Post Черешово топче възвести свободата в Мирково
МОТОШЕСТВИЕ В ЧЕЛОПЕЧ  За 143 години от Освобождението
Next Post МОТОШЕСТВИЕ В ЧЕЛОПЕЧ За 143 години от Освобождението
Related Posts

Leave a Comment: