„ТЕХНОМАРКЕТ“ Откри четиридесет и осмия си магазин в Пирдоп

  • 0
  • 125 преглеждания

На 10 декември, при голям интерес от жители на Пирдоп и съседни общини, веригата магазини за черна и бяла техника „Техномаркет“ откри свой обект на територията на града. На церемонията присъстваха Слави Савов – член на Борда на директорите на компанията и Стефан Стефанов – мениджър „Техномаркет Франчайз“.

Специално за откриването бяха дошли Духов оркестър „Ловеч“ и изпълнители от танцова формация „Балкански огън“ от града на люляците. Те се представиха със свои изпълнения пред множеството, очакващо прерязването на лентата и отварянето на вратите на магазина. Водосвет за успеха на колектива на „Техномаркет“ – Пирдоп отслужи ставрофорен свещеноиконом отец хаджи Йордан Георгиев. Той поръси със светена вода г-н Стефанов и управителката на магазина Ирина Баладжийска. Отец Йордан честити новата придобивка за жителите на Средногорието, като пожела благоденствие на хората от региона, здраве на екипа, който ще обслужва клиентите и много покупки от магазина край Пирдоп на фирмата.

Избрахме да открием своя четиридесет и осми магазин в този красив планински град, като съм сигурен, че екипът ни, заедно с управителката, ще обслужват перфектно посетителите, избрали да направят своите покупки в магазина, каза г-н Стефанов. Той гарантира, че в него ще се предлагат винаги най-модерните уреди и техника на българския пазар. Стефан Стефанов пожела приятен пазар на всеки, който посети „Техномаркет“ – Пирдоп и успех на новия магазин.

Управителката г-жа Баладжийска приветства с „Добре дошли!“ очакващите отварянето на магазина присъстващи на церемонията, които  никак не се притесниха от незавършената още инфраструктура с продължаващо строителство наоколо. Тя обяви, че за всички, закупили стоки за над 50 лв., ще участват в томбола за големи награди, която ще приключи на 19 декември, както и ваучер за отстъпка за следващи покупки до 3 януари 2022 г.

Лентата за откриване на магазин „Техномаркет“ – Пирдоп прерязаха Слави Славов, Стефан Стефанов и Ирина Баладжийска, а след това множеството се устреми към широко отворените врати, за да се отдаде на покупки и запознаване с предложенията за пазар на обекта.

Мениджърът Стефан Стефанов сподели за в. „Регион“, че идеята за разкриване на магазин на най-известната и представителна компания за черна и бяла техника у нас „Техномаркет“ АД, е предизвикана от атрактивното място в района на Средногорието. С това се добавя нещо полезно и удобно за хората от този индустриален край на България, каза той. Ще се предлагат уреди и техника на световно известни и доказали се марки, като доставката на обемните покупки с локация до 30 км. от магазина ще е безплатно за клиентите. Екипът, който ще ги обслужва е от 12 млади хора, избрани от градовете Пирдоп и Златица, като единствено управителката Ирина Баладжийска е от друг край на Средногорието – Ихтиман, и всеки ден ще пътува до мястото на своята работа.

Бяха направени и първите покупки от „Техномаркет“ – Пирдоп. Още преди да отвори официално вратите си магазинът, бе закупена пералня, а след като това стана, много бързо клиенти окупираха касата и заплащаха стоките, които вероятно предварително бяха набелязали да си купят. Мнозина от посетителите разглеждаха стоките и получаваха за тях обилна информация от продавач-консултантите. Влизането в обекта ставаше след показване на „зелен сертификат“, а обслужването в него е съобразено с противоепидемичните мерки и изисквания, действащи в страната.

ТРИДЕСЕТ ДЕЦА ОТ ПИРДОП  Вървят по стъпките на Григор Димитров в тениса на корт
Prev Post ТРИДЕСЕТ ДЕЦА ОТ ПИРДОП Вървят по стъпките на Григор Димитров в тениса на корт
В ОБЩИНА ЧАВДАР  Първа копка на събирателен колектор на река Селска
Next Post В ОБЩИНА ЧАВДАР Първа копка на събирателен колектор на река Селска
Related Posts

Leave a Comment: