Три отбора правиха сладолед с азот

  • 0
  • 79 преглеждания

Специално за провеждането на фирмения празник на „Аурубис България” „Като две капки… мед“, по покана на ръководството на дружеството, на металурзите и членовете на техните семейства, гостува екипът на Шеф Ради Стамболов, един от най-изтъкнатите майстори – сладкари у нас.

Като част от програмата, с която да се забавляват празнуващите в комплекс „Корминеш”, Шеф Ради Стамболов беше подготвил състезание за майсторско приготвяне на сладолед. В него се включиха три отбора от по десет мъже, дами и деца.

След нагледната демонстрация на технологията за приготвянето на сладолед от самия Шеф, всички отбори се втурнаха да бъркат в огромните купи от разхладителното лакомство. И когато това бързо и лесно се получи, а първи в направата му, както се и очакваше, бяха децата, за всеки желаещ имаше по фунийка вкусен сладолед. Комбинациите, които сътвориха отборите, бяха много и впечатляващи – от йогурт, до шоколадов, с бадеми, кокос, кафе.

На семейният празник на „Аурубис България” Шеф Ради Стамболов пусна и малко сняг, за радост на своите нови помощници в сладоледената работилница, на които поднесе и специални подаръци. Изпълнителният директор на компанията г-н Курт на екипа на госта-кулинар кошница с цвета, а забавлението за всички бе върховно.

НА СЕМЕЙНИЯ ПРАЗНИК НА „АУРУБИС БЪЛГАРИЯ”  „Като две капки… мед” с Димитър Рачков
Prev Post НА СЕМЕЙНИЯ ПРАЗНИК НА „АУРУБИС БЪЛГАРИЯ” „Като две капки… мед” с Димитър Рачков
В ПАРК „КОРМИНЕШ” КРАЙ ЧЕЛОПЕЧ   „Аурубис България” чества семеен празник
Next Post В ПАРК „КОРМИНЕШ” КРАЙ ЧЕЛОПЕЧ „Аурубис България” чества семеен празник
Related Posts

Leave a Comment: