В ПАРК „КОРМИНЕШ” КРАЙ ЧЕЛОПЕЧ „Аурубис България” чества семеен празник

  • 0
  • 84 преглеждания

Металурзи станаха част от щоуто „Като две капки… мед“

На 24 юни в прохладата на комплекс „Корминеш” в едноименната местност край село Челопеч, ръководството и служителите на „Аурубис България” отбелязаха фирмения ден на компанията. Семейният празник премина под мотото „Като две капки… мед“ и на него присъстваха десетки работещи в компанията със своите близки. Гости на колектива на дружеството бяха кметовете на общините Пирдоп Ангел Геров, на Златица инж. Магдалена Иванова, на Челопеч инж. Алекси Кесяков и на Копривщица Генчо Герданов, изпълнителният директор на рудодобивното и преработвателно дружество „Дънди Прешъс Металс Челопеч” д-р инж. Илия Гърков, както и партньори на „Аурубис България” в областта на социалната политика на компанията  - ръководители на детски  и учебни заведения, пенсионерски и спортни клубове, Ротари клуб – Пирдоп.

Начало на официалната част от семейния празник „Като две капки… мед“ дадоха членовете на „Марчинг бенд“ и „Марчинг старс“ – Златица, с художествен ръководител Тодор Цачев. Той отправи поздрави към празнуващите и благодари за оказваната подкрепа от фирмата на техните инициативи и участия.

Водещ на празника беше актьорът Димитър Рачков, който с хумористични отклонения развеселяваше празнуващите металурзи и членовете на техните семейства. Изключително ефектно в неговото представяне на „Аурубис България“ и семейния празник, бяха десетте Божи заповеди на металурга. А вече на сериозно обяви трите водещи елемента на „Визия 2025”, които следват в компанията - Страст към металургията, Метали за производство и Заедно с вас. От името на организаторите Димитър Рачков отправи благодарности към любезния домакин на събитието – кметът на Община Челопеч инж. Алекси Кесяков.

Приветствие към приятелите и колегите от „Аурубис България” отправи изпълнителният директор на дружеството Тим Курт. На български език той честити празника на всички и отбеляза, че това е специален ден за работещите във фирмата. Защото колективът доказва, че освен да работи усилено, може и да се весели подобаващо. „Аурубис България” е част от историята на много семейства в района на Средногорието, затова те са и заедно на празника „Като две капки… мед“, заяви г-н Курт и благодари на всички за професионализма и отговорността в работата, донесли на компанията множество успехи и признание. Инж. Алекси Кесяков също приветства металурзите, на които пожела да се развиват все така възходящо, да постигат още по-голям ръст на печалба, която да им донесе и повече стимули в работата.

И докато големите майки и татковци се веселяха, за малките гости имаше специално обособен кът, където бяха организирани разнообразни занимания и игри. За желаещите професионален фотограф правеше страхотни снимки, които всеки взимаше на мига. След това всички ще бъдат предоставени на компанията, за да създаде специален албум „Семейството на Аурубис“, за приятните минути, прекарани с колегите на това прекрасно място.

В концертната програма на празника се включиха танцьорите от Ансамбъл „Средногорие” от град Златица и Танцов състав „Планински извори” към читалище „Христо Ботев” в село Антон, с художествен ръководител Събина Илиева. С изпълнения на народни танци поздрав поднесоха и дамите от Танцов клуб „Шарено хоро” от град Пирдоп, с ръководител Евгения Ралчева. С изящни и феерични и забавни изпълнения на сцената се изявиха и най-малките участници от клуб по спортни танци „Средногорие Денс”, с художествен ръководител Стойчо Соколов. На всички ръководители на гостуващите състави, изпълнителният директор на „Аурубис България“ Тим Курт поднесе по една огромна кошница със свежи цветя.

Три отбора правиха сладолед с азот
Prev Post Три отбора правиха сладолед с азот
“ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС ЧЕЛОПЕЧ”  Еталон в намаляване на рисковете от инциденти при труд
Next Post “ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС ЧЕЛОПЕЧ” Еталон в намаляване на рисковете от инциденти при труд
Related Posts

Leave a Comment: