УДОСТОИХА Д-Р ИНЖ. ИЛИЯ ГЪРКОВ С награда на името на Кралица Виктория

  • 0
  • 94 преглеждания

На Европейската бизнес асамблея в Оксфорд звучаха български каба гайди

На 18 декември 2018 година в кметството на Оксфорд се проведе заключителното събитие на  Европейската бизнес асамблея - Среща на лидерите. На нея бяха раздадени награди за принос към засилване на икономическите, научни и културни връзки, както и за насърчаване на европейската интеграция.

В Срещата на лидерите участваха изпълнителният директор на „Дънди Прешъс Металс” за България д-р инж. Илия Гърков и Ирена Цакова, директор Разрешителни и правни въпроси.

Срещата беше организирана в две части – работна и официална. По време на работната част пред над 150 участници д-р Гърков представи развитието и новостите в „Дънди Прешъс Металс”, грижата за служителите и въвеждането на дигитални технологии в производството. В официалната част д-р инж. Илия Гърков беше удостоен с възпоменателен медальон на името на Кралица Виктория за отстояване на традиционните ценности добродетелност, смелост и сплотеност.

Наградата се връчва като признание за последователната политика за насърчаване на ценностите в организационната култура на „Дънди Прешъс Металс”. Бижутерският медальон е патентован, позлатен е и е изработен със 70 кристала Сваровски.

В ЧАВДАР  Коледари обиколиха цялото село Приготвиха кавърма в голям тиган
Prev Post В ЧАВДАР Коледари обиколиха цялото село Приготвиха кавърма в голям тиган
Малки коледари поздравиха миньорите от рудник „Челопеч“
Next Post Малки коледари поздравиха миньорите от рудник „Челопеч“
Related Posts

Leave a Comment: