В „АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ Златни пръстени за служители с 20 години в компанията

  • 0
  • 78 преглеждания

„Аурубис България“ продължава традицията да се удостояват със златни пръстени служителите, работили две десетилетия в компанията.

Ще Ви запознаем с двама от колегите, които отбелязват своя 20-годишен юбилей през 2021 г. Какви  качества трябва да притежава човек, за да се задържи толкова дълго в една компания, какви предизвикателства среща и какво прави през свободното си време.

Всички знаят, че медодобивният завод е до Пирдоп и Златица. Но този път ще започнем с Бургас. Представяме ви Анатоли Спасов.

Анатоли е Старши контрольор качество в Разтоварното пристанище. За нашият колега от южната ни морска столица желанието за допълнителни знания и усъвършенстване, работата в екип и лоялността са качествата, които са нужни, за да станеш ветеран от „Аурубис“. Когато една компания е коректна към служителите и те ѝ отвръщат със същото, са налице предпоставките за дълъг стаж и развитие в добра работна среда.

Най-голямото предизвикателство за Анатоли през тези години е било постъпването му в изцяло нов екип в Бургас. Напасването един към друг на хора, които дотогава не са се познавали и общото очакване към тях да създадат екип, не е била лесна задача за него. Днес Анатоли с гордост споделя, че в годините са успели да изградят търсения отличен и сплотен екип.

В свободното си време Анатоли Спасов се отдава на риболов и на дълги преходи с мотоциклет. На своите колеги той пожелава преди всичко да са здрави, да се стремят да подобряват знанията си и да гледат винаги позитивно на нещата.

Цветан Чолаков е следващият дългогодишен служител на компанията, който ви представяме. Той е Апаратчик химични процеси в Пречиствателна станция на „Аурубис България“. За него качествата, които трябва да притежава човек, за да се задържи дълго време в една компания са отговорността, желанието за развитие, приемане на новостите и адаптация към тях.

Трудните ситуации за Цветан през тези 20 години са предизвикателствата във всеки един нов проект. Той обича да бъде подготвен и с много старание посреща изпитанията с лекота. През свободното си време Цветан предпочита да бъде със семейството си. Прекарва дълго време в разходки в планината и риболов. Обича традициите и поддържа здрав българския дух в семейството. Всички заедно танцуват народни танци. Цветан ни сподели, че в залата за танци се презарежда и оставя негативните мисли надалеч.

На колегите си пожелава да бъдат здрави, както и да имат успехи в личен и професионален план.

„АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ И ОБЩИНА ЗЛАТИЦА  Облагородиха двора на метоха-музей
Prev Post „АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ И ОБЩИНА ЗЛАТИЦА Облагородиха двора на метоха-музей
Ученици дуално обучение от ПГ „Златица” работят в „Аурубис България”
Next Post Ученици дуално обучение от ПГ „Златица” работят в „Аурубис България”
Related Posts

Leave a Comment: