В ДЕТСКА ГРАДИНА „ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ“ – ЗЛАТИЦА Празник на есента

  • 0
  • 121 преглеждания

В сряда – 13 април, възпитаниците от трите групи на Детска градина „Вяра, Надежда, Любов“ в гр. Златица – Бон-Бон“, „Веселушко“, „Пчеличка“ и „Мечо Пух“, имаха жизнерадостен есенен празник. Домакини на тържеството бе Трета група „Веселушко“, с педагози Боряна Николова и Силвия Александрова.

В зала „Мария Джамярова“, заедно със своите ръководители, малчуганите, облечени в атрактивни костюми на различни дарове на есента, с увереност показаха, че знаят какво дарява тя на хората – здраве. Със стихове и песни те разказаха за тези, които най-много им помагат да са силни, бодри и щастливи – витамините А, С, В и D, и за любимите на всички малки и големи плодове и зеленчуци.

Песента „Гроздобер“ бе изпълнена от четирите групи на детското заведение, присъстващи на празника „Златна есен“. А със стихове се включиха и най-малките възпитаници на ДГ. Един от тях – Ники, имаше рожден ден и специално бе поздравен от своите приятели и ръководители с най-хубавата песен за есента – „Зеленчуци, който не яде“.

От ръководството на ДГ „Вяра, Надежда, Любов“ бяха подготвили по една кошница, пълна с плодове за всяка група, от които децата си похапнаха след тържеството.

В „ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС ЧЕЛОПЕЧ“  Партньори за първи път слязоха под земята
Prev Post В „ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС ЧЕЛОПЕЧ“ Партньори за първи път слязоха под земята
Д-Р ИНЖ. ГЕОРГИ АНЧЕВ  Представи ЦЕРН пред учениците от ЧПГЧО
Next Post Д-Р ИНЖ. ГЕОРГИ АНЧЕВ Представи ЦЕРН пред учениците от ЧПГЧО
Related Posts

Leave a Comment: