В ДГ „ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ“ - ЗЛАТИЦА

  • 0
  • 109 преглеждания

Празник в група „Веселушко”

На 24 март в Детска градина „Вяра, Надежда, Любов” – Златица децата от група „Веселушко”, с ръководителки Тинка Серафимова и Петрана Саникина, отбелязаха своя рожден ден, като организираха чудесен пролетен празник.

На осмия си рожден ден малките палавници посрещнаха много гости – родители, баби и дядовци, приятели. Децата поднесоха на всички тях чудесен коктейл от приказки, като представяха приказка след приказка с песни, стихове, драматизации и танци, чрез които развеселиха всички и вдигнаха градуса на настроението в своята нова зала за игри и забавления на 100 %.

Тържеството премина по всички правила на рождените дни и доказа за пореден път колко организирани, креативни и интелигентни са малките граждани на общината. В знак на благодарност родителите бяха подготвили на своите талантливи рожби голяма торта и скромни подаръци – жълти като слънцето тениски, изписани с имената на децата от групата.

От кръстниците на групата „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ имаше подарък за всяко дете и предложение за фотосесия.Празникът продължи в компанията на родителите и учителите.

В ОБЩИНИТЕ ОТ РАЙОНА  В 3 печели ГЕРБ, в 4 - БСП
Prev Post В ОБЩИНИТЕ ОТ РАЙОНА В 3 печели ГЕРБ, в 4 - БСП
Next Post ПОТРЕБИТЕЛНА КООПЕРАЦИЯ „ЗЛАТИЦА-91“
Related Posts

Leave a Comment: