В ОБЩИНА АНТОН Изграждат беседки в зоните за отдих

  • 0
  • 73 преглеждания

В Община Антон започнаха активни действия за благоустрояването на селото. От местната власт предприеха стъпки за изграждането на беседки за отдих. Те ще бъдат четири, разположени в двете паркови зони в с. Антон и в зелените площи в дворовете на Основно училище „Св. Св. Кирил и Методий” и Детска градина „Българче”.

За направата на дървените конструкции от общината се използва добитата дървесна маса от проведената санитарна сеч на територията на селото. Това прави изпълнението на строително-монтажните работи почти без влагането на допълнителни инвестиции. Реализирането на проекта ще бъде в най-кратни срокове, обещава кметът Андрей Симов. След това деца, майки, баби и дядовци ще имат възможността да се отморяват на воля навън докато времето все още позволява.

Кметът г-н Симов съобщи за вестник „Регион”, че усилено се работи и по цялостното подновяване на уличната осветителна мрежа с LED тела. Той  отправи благодарности към жителите на село Антон за проявеното търпение и разбиране, породено от неудобството за тях по време на изпълнението на проекта.

СОЦИАЛИСТИ ОТ ПИРДОП  Обновиха къта за отдих край Бялата чешма
Prev Post СОЦИАЛИСТИ ОТ ПИРДОП Обновиха къта за отдих край Бялата чешма
На 29 август 2020 г. успешно приключи Първата онлайн лятна музикална академия
Next Post На 29 август 2020 г. успешно приключи Първата онлайн лятна музикална академия
Related Posts

Leave a Comment: