В ОБЩИНА ЧЕЛОПЕЧ Украси елха – засади гора

  • 0
  • 132 преглеждания

По повод очакваните след около месец святи и приказни Коледни празници, Община Челопеч, с подкрепата на дружествата от Група ГЕОТЕХМИН – „Геотехмин“ ООД, „Елаците-Мед“ АД, „Геострой“ АД и „Геотрейдинг“ АД, организира кампанията „Украси елха – засади гора“. Тя е част от инициативата на четирите компании „Нашето зелено утре“, по Благотворителна програма „Българските добродетели“. На първите 250 записали се жители на общината, притежаващи имот в село Челопеч, ще бъдат предоставени 250 кичести елхички в саксии.

Всеки, получил елхичка, ще трябва да я украси и да я разположи така в имота си, че да се вижда и отвън по време на празничните дни. След това трябва да се грижи за нея като добър стопанин. През пролетта всички, на които са предоставени елхички, ще трябва да се включат в съвместната акция по засаждането им на рекултивиран терен, който в миналото е бил оброчище на Св. Георги.

„Нека заедно да направим Челопеч едно по-красиво, празнично и зелено място!“, заявяват от общинската администрация в призива си към жителите на Челопеч. Най-активните и инициативните по време на Коледните празници ще бъдат зарадвани с награди. Елхичките ще се раздават от 27 ноември до 2 декември 2021 г., в стопанския двор на селото – ул. „Дружба“ № 6, във времето от 09:00 до 15.00 ч. Желаещите да участват в акцията „Украси елха – засади гора“ могат да се запишат на телефон 0877 / 025 457.

ПРЕЗИДЕНТЪТ РУМЕН РАДЕВ  Печели категорично и на балотажа
Prev Post ПРЕЗИДЕНТЪТ РУМЕН РАДЕВ Печели категорично и на балотажа
ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРЕДСТАВЯНЕТО  На наградени със златни пръстени в компанията
Next Post ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРЕДСТАВЯНЕТО На наградени със златни пръстени в компанията
Related Posts

Leave a Comment: