ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРЕДСТАВЯНЕТО На наградени със златни пръстени в компанията

  • 0
  • 114 преглеждания

Георги Спасов работи като началник смяна в Направление „Рафинерия“. Желание за развитие, приемане на предизвикателствата, поставяне на цели, които човек да преследва и постига, това са част от качествата, които той определи, за да се задържи 20 години в една компания. Служителите трябва да бъдат отговорни и амбициозни. А освен за лично израстване, да мислят и за просперитета на компанията.

Най-голямото предизвикателсвто за един ръководител е работата с хора. Да намираш баланс е ключов фактор за  стиковането на един добър работещ екип, заявява Георги Спасов. Състезателен риболов – това е неговото хоби. Също така той обича да  пътува както из страната, така и в чужбина. Мечате някой ден да посети и по-далечни екзотични дестинации.

На колегите си Георги Спасов пожелава да бъдат здрави. Да мислят за своята безопасност и тази на колегите си, да бъдат лоялни служители и отговорни към семействата си.

Георги Георгиев е конверторчик в Направление „Металургия“. Упоритост, да бъдеш себе си и силна психика, това са качествата, които той определи като необходими, за да останеш 20 години в една компания.

Да запази самообладание в критични ситуации, да съхрани себе си като човек и да запази работното си място са част от трудностите, които Георги Георгиев среща през тези години. Допълнителните квалификации и работата му към газоспасителната група допълват тези предизвикателства.

По характер, умения и предпочитания той е колоритна личност. Обича да рисува, страстен почитател е на рок и метъл музиката – качества, които го определят като истински металург. Не малка част от свободното си време посвещава и на театъра, защото е самодеен артист и участва в множество постановки по местните читалищни сцени.

Оценявайки обстановката у нас и по света в момента г-н Георгиев пожелава на колегите си здраве и да имат търпение, защото е уверен, че тези предизвикателства, пред които сме изправени сега, ще бъдат преодоляни.

В ОБЩИНА ЧЕЛОПЕЧ  Украси елха – засади гора
Prev Post В ОБЩИНА ЧЕЛОПЕЧ Украси елха – засади гора
ДВА ТИМА НА ФУТБОЛЕН КЛУБ „ПИРДОП“   Проведоха контроли с връстници от град Правец
Next Post ДВА ТИМА НА ФУТБОЛЕН КЛУБ „ПИРДОП“ Проведоха контроли с връстници от град Правец
Related Posts

Leave a Comment: