В ОБЩИНА ПИРДОП Малко участващи в инициативата

  • 0
  • 124 преглеждания

В гр. Пирдоп на 15 септември само членовете на общинската администрация масово се включиха в акцията „Да изчистим България за един ден“. Под ръководството на кмета Ангел Геров, работещите в местната власт, въоръжени с найлонови торби и ръкавици, събраха натрупаните през летните месеци хартии, битови отпадъци, храсти и други непотребни неща в пространството южно от МБАЛ. От живеещите в района единствено Мая Пеовска се включи в инициативата, а две дами от жилищния комплекс наблизо се погрижиха да почистят прилежащото им пространство.

Единични случаи на включили се в акцията жители на града имаше и в квартала при жепе гарата и на ул. „Симеон Сърданов“ при бл. № 2. По традиция активно в „Да почистим България за един ден“ участваха живеещите в блокове 41 и 42 дами. Всеки път, обяви ли се акция за почистване, те се заемат да облагородят района около домовете си и там през цялата година е чисто и уютно.

Паднала от дърветата шума и счупени клони, приготвени за извозване, бяха натрупани и при началното училище. Като цяло, от гр. Пирдоп малко хора се включиха в инициативата за почистване на средата, в която живеем.

В ОБЩИНА ПИРДОП  Откриха обновената кухня на социалния патронаж
Prev Post В ОБЩИНА ПИРДОП Откриха обновената кухня на социалния патронаж
В ОБЩИНА ЧЕЛОПЕЧ  Пенсионери и инвалиди работиха за селото си
Next Post В ОБЩИНА ЧЕЛОПЕЧ Пенсионери и инвалиди работиха за селото си
Related Posts

Leave a Comment: