ВЕСЕЛА КОЛЕДА, ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

  • 0
  • 135 преглеждания

Здраве, благоденствие, мир, успехи, благодат

Коледа, Коледа, Коледа пее света,

камбани бият в студената нощ,

сърца туптят, а очите искрят,

в Коледната нощ стават чудеса!

Камбанен звън разнесе блага вест

Иисус Христос роди се днес!

Димитър Нешков

Скъпи читатели и приятели на вестник „Регион”! Изпращаме 2020 година с надежда за добра и успешна Новата 2021 година! Да бъде! Годината не беше лесна, но въпреки всички трудности ние бяхме заедно.

Предстоят най-светлите празници – Рождество Христово. Спомням си все по-често онова неповторимо и напрегнато детско очакване в нощта на Коледа. Коледа е празник за душата! Рождество Христово идва, за да освети пътя на всички хора във време, когато забравяме лошото. Нека тези дни положат началото на една година, в която здравето, щастието и успехите станат Ваши постоянни спътници, а радостта от тях – необозрима. Нека магията на святата Коледна вечер влезе в дома Ви и донесе здраве, мир и благодат! Нека бъдем по-смирени, по-добри, по-щастливи, по-радостни от своите професионални и лични победи! Това е Коледата – време всеки да потърси в себе си искрата, да си спомни, че въпреки предизвикателствата, доброто съществува – ние го носим в себе си. Отново е Коледа и ще продължава да идва всяка година, защото тя е Любовта, която остава в сърцето завинаги.

Може би отминаващата 2020-та не беше годината, в която осъществихме всичките си мечти. Но, определено, беше времето, което ни научи да ценим онова, което имаме! Защото пандемията от коронавируса за нас е важен урок, че животът е един миг и трябва да го ценим! Нашият, този на близките ни, на хората около нас! Нека продължим да пишем историята от приказката за живота… Нека продължаваме да се надяваме да ни се случи хубавото и доброто, защото вярата ни води напред!

Не веднъж на страниците на вестник „Регион” сме писали за добродетелите, които българинът притежава. Колкото и отчайващо да е положението в България по отношение на скрупули, самосъзнание, ценностна система, себеуважение, все още има примери, на които да кажем „Браво”. Да припомним за момичетата от ЧПГЧО, за които писахме в предходния брой. А колко още има като тях? Много са! В това е магията на Коледа!

Весели Коледни и Новогодишни празници, приятели и читатели!

Бъдете с нас и през 2021 година! Вярваме, че ни очакват множество хубави моменти!

Тихо е! Небето е украсено с безброй звездици! Коледа е! Бог се роди! Коледни лампички светят игриво, красиви фойерверки обагрят небето!

Бъдете здрави!

КАК ПОСРЕЩАТ КОЛЕДА  В града на Бременските музиканти
Prev Post КАК ПОСРЕЩАТ КОЛЕДА В града на Бременските музиканти
Коледа преди 80 години
Next Post Коледа преди 80 години
Related Posts

Leave a Comment: