Абитуриентите празнуваха на бал

  • 0
  • 106 преглеждания

На 28 май поредният випуск на СУ „Любен Каравелов“ отпразнува своя абитуриентски бал. Както е вече традиция, завършващите ученици, облечени в прекрасните си тоалети, се събраха на паркинга в северната част на гр. Копривщица и от там тръгна колоната от украсени с балони автомобили.

След три обиколки по двете централни улици на възрожденския град, разположени от двете страни на река Тополница, зрелостниците преминаха през шпалира от граждани пред централния вход на учебното заведение. Във фоайета на копривщенската гимназия те бяха посрещнати от своите учителите.

Директорът Пенка Кривиралчева пожела на Випуск 2021 незабравима празнична вечер и никога да не забравят откъде тръгват по пътя на живота. Първата и последната класни ръководителки на абитуриентите – Мария Попова и Василена Керемидчиева, им пожелаха да са здрави, да постигнат желаната реализация и набелязаните цели.

Както повелява българската традиция г-жа Кривиралчева плисна менче с вода пред младите хора. Отброявайки от едно до дванадесет зрелостниците се отправиха към един от местните ресторанти за своя абитуриентски бал.

ДВАДЕСЕТ И ПЪРВИЯТ ВИПУСК НА ЧПГЧО „ЧЕЛОПЕЧ“  Приключи обучението си в гимназията през учебната 2020 – 2021 година
Prev Post ДВАДЕСЕТ И ПЪРВИЯТ ВИПУСК НА ЧПГЧО „ЧЕЛОПЕЧ“ Приключи обучението си в гимназията през учебната 2020 – 2021 година
ЛЮБО ГАНЕВ И ВЛАДИМИР НИКОЛОВ  Откриха новата волейболна площадка в Златица
Next Post ЛЮБО ГАНЕВ И ВЛАДИМИР НИКОЛОВ Откриха новата волейболна площадка в Златица
Related Posts

Leave a Comment: