„АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ Дари ваучери за хранителни продукти на клубовете на хората с увреждания

  • 0
  • 139 преглеждания

„Аурубис България“ направи дарение под формата на ваучери за храна на всички членове на клубовете на инвалида в общините Пирдоп и Златица.  Клубът на инвалида в Копривщица също получи финансова подкрепа.

Продължаващата епидемиологична обстановка, ограничаваща социалните контакти и събиране на хора, и тази година осуети организирането на традиционните събирания по повод Международния ден на хората с увреждания – 3 декември. „Тази година нашата организация навърши 30 години от създаването си, но поради епидемиологичната обстановка не можахме да отпразнуваме този юбилей. Ето и сега няма да празнуваме Международния ден на инвалида“ казва с огорчение Петрана Цакова – председател на Клуб „Здраве“ в град Златица. Затова както и миналата година, така и тази ваучерите се оказаха удачен вариант, за да се компенсира до някаква степен липсата на обичаното от всички членове на клубовете тържествено отбелязване на празника, както и да се подкрепят най-уязвимите хора  в тежката епидемиологична обстановка. Над триста и деветдесет човека ще имат възможността да си закупят избрани хранителни продукти и така да отбележат своя празник.

Подкрепата на хората с увреждания е приоритет в социалната политика на „Аурубис България“.  Компанията винаги откликва на нуждите на клубовете на инвалида в района, като в годините е реализирала редица проекти, включително изграждане на нова сграда за клуб на хората с увреждания  в град  Златица.

„Аурубис България“ честити празника на председателите на клубовете на инвалида Петрана Цакова, Стефка Чобанова,  Марияна Панчева - Цоловска и на всички членуващи в организациите, като им пожелава да споделят празника си с най-близките и обичани хора, и да не губят силния си дух, който ние познаваме в тях.

КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ ОТ ОБЩИНА АНТОН  Помагат на семейство за по-весели празници
Prev Post КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ ОТ ОБЩИНА АНТОН Помагат на семейство за по-весели празници
В ХРАМА В ПИРДОП  Тържествена служба за Въведение Богородично
Next Post В ХРАМА В ПИРДОП Тържествена служба за Въведение Богородично
Related Posts

Leave a Comment: