„АУРУБИС БЪЛГАРИЯ” Дарява средствата за Семейния си празник за подкрепа на образованието в Златица и Пирдоп

  • 0
  • 70 преглеждания

Компанията поздрави служителите си и жителите на Средногорието с дистанционно изпълнение на Ансамбъл „Българе“

Аурубис България” АД дарява средствата, предвидени за кетъринг за Семейния празник на компанията, на общинските училища и детски градини в Златица и Пирдоп. Сумата от 35 000 лв. ще бъде солидарно разпределена между СУ „Саво Савов“, СУ „Св. Паисий Хилендарски“, НУ „Тодор Влайков“, Професионална гимназия - Златица, детските градини „Слънце“, „Вяра, Надежда, Любов“, „Карло и Пека Чокояни“. Тези средства са в допълнение към бюджетите за образование, предвидени в рамките на Партньорските програми с двете общини. През пролетта „Аурубис България“ подписа Партньорски програми със Златица и Пирдоп на обща стойност 1.36 млн. лв., която ще се реализира до месец септември 2021 година.

Семейният празник на „Аурубис“ е най-голямото традиционно местно събитие на медодобивния завод, което се провежда всяка година в началото на лятото и събира заедно служителите, техните семейства, партньори и гости от Средногорието. Тази година празникът, както и всички публични проекти на компанията до края на септември, са отменени и се заменят с дистанционни събития.

Убедени сме, че въпреки трудностите, трябва да останем заедно. „Аурубис Българияпоздрави служителите си, техните семейства и жителите на Средногорието с дистанционно изпълнение на Ансамбъл Българе”. Специалният поздрав за Семейния празник на компанията бе излъчен на 3 юли 2020 г., петък, от 20:30 часа в ефира на Национална телевизия "Българе". От тази седмица изпълнението ще е достъпно през телевизионния канал на „Средногорие медия“ и в интернет.

Екипът на Аурубис България” пожелава здраве и лично щастие на всички!

В ПИРДОП   Честват на Илинден летния празник на града
Prev Post В ПИРДОП Честват на Илинден летния празник на града
ЗРЕЛОСТНИЦИТЕ НА ЧПГЧО „ЧЕЛОПЕЧ“   Изведоха училището си на първо място в Софийска област
Next Post ЗРЕЛОСТНИЦИТЕ НА ЧПГЧО „ЧЕЛОПЕЧ“ Изведоха училището си на първо място в Софийска област
Related Posts

Leave a Comment: