„АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ Посрещна практиканти Випуск 2021 / 2022 г.

  • 0
  • 93 преглеждания

В началото на месец октомври, „Аурубис България“ посрещна новите практиканти от Випуск 2021/2022 г, които ще се обучават, работейки в компанията, през следващата една година. Практикантите за поредна година са с внушителен брой – 21 човека, и ще бъдат разпределени в четирите основни производства на завода - Металургия, Рафинерия, Обогатителна фабрика и Производство „Сярна киселина“.

За успешната подготовка на новите служители ще се погрижат опитни колеги-наставници, както и преподаватели от Център за професионално обучение, с който „Аурубис България“ си партнира. След успешното завършване на програмата, практикантите ще са натрупали нови знания и умения и ще бъдат готови да заместят пенсиониращи се колеги от производствата.

Практикантската програма на „Аурубис България“ дава възможност на млади хора да придобият първият си трудов опит, да получат професионална квалификация и да започнат кариерата си в компанията.

Ако и вие желаете да се включите в Практикантската програма, все още можете да го направите. Повече информацията ще откриете на официалния сайт на „Аурубис България“, раздел „Кариери“, заявяват от отдел „Комуникации“ на компанията.

УЧЕНИЦИ ОТ ПГ „ЗЛАТИЦА“   Стартираха практическото си обучение в „Елаците-Мед“ и „Геострой“
Prev Post УЧЕНИЦИ ОТ ПГ „ЗЛАТИЦА“ Стартираха практическото си обучение в „Елаците-Мед“ и „Геострой“
ЖИТЕЛИТЕ НА КОПРИВЩИЦА  На втори протест за лошото състояние на „В и К“ мрежата в града
Next Post ЖИТЕЛИТЕ НА КОПРИВЩИЦА На втори протест за лошото състояние на „В и К“ мрежата в града
Related Posts

Leave a Comment: