„АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ С отличие за корпоративна социална отговорност

  • 0
  • 100 преглеждания

Наградата бе връчена от Люк Зелдерло, Генерален секретар на Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания

На 9 октомври „Аурубис България“ посрещна Люк Зелдерло – Генерален секретар на Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания EASPD и Георги Георгиев, председател на Националния алианс за социална отговорност. Повод за визитата бе получаването на награда за приноса на компанията в социалното развитие и подпомагането на хора със специфични потребности.

Плакетът бе връчен от г-н Зелдерло на Ивайло Георгиев, Ръководител „Връзки с институциите и комуникации“, в присъствието на Анелия Димова, Ръководител „Човешки ресурси“ и Драга Сапунджиева, Координатор „Социални проекти и информационно обслужване“ в компанията.

Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания е международна мрежа, която реализира партньорство с над 13 хиляди организации от всички държави в ЕС в областта на социалната отговорност. Посещението в „Аурубис България“  беше част от програмата на Люк Зелдерло, която включва срещи с министъра на труда и социалната политика и разговори за организиране на международен форум в рамките на българското председателство на Съвета на ЕС през 2018 г.

МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН   Възможност за мотивираните да получат опит в практиката
Prev Post МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН Възможност за мотивираните да получат опит в практиката
В ОБЩИНА ЧАВДАР  Ден на отворените врати за празника на българската община
Next Post В ОБЩИНА ЧАВДАР Ден на отворените врати за празника на българската община
Related Posts

Leave a Comment: