В ОБЩИНА ЧАВДАР Ден на отворените врати за празника на българската община

  • 0
  • 109 преглеждания

За първа година ръководството на Община Чавдар организира Ден на отворените врати по повод 12 октомври – Деня на българската община. Това стана в четвъртък, миналата седмица, точно на датата, от 10.00 часа в Заседателната зала на Общинската администрация. Организатор на проявата беше Павлинка Павлова, завеждащ „Връзки с обществеността“ В общинската администрация. Присъстваха кметът Пенчо Геров, председателят на Общинския съвет Александра Мутафчийска, общински съветници, служители на администрацията.

Инициативата беше отговор на идеята на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България за популяризирането на дейността на местните администрации сред гражданите.

Заинтересованите жители и гости на общината, решили да откликнат на поканата на работещите в местната власт, бяха приветствани от любезните домакини в заседателната зала на Общинската администрация. Учениците от Основно училище „Св. Св. Кирил и Методий” в село Чавдар поднесоха красива и богата литературно-музикална програма, с която поздравиха служителите на администрацията и членовете на Общинския съвет за празника им.

Поздравителен адрес беше прочетен от директора на училището Мария Георгиева. Изненада за всички беше огромната торта, която момичетата и момчетата подариха на ръководството и работещите в общината. Служителите от местната администрация изразиха своето задоволство от отправените пожелания и изненади, поднесени от талантливите деца.

За включилите се в Деня на отворени врати на Община Чавдар беше представена презентация, която описва дейността на работещите в нея, подготвена от Павлинка Павлова. Тя запознава с постигнатото до момента, както и бъдещите планове за развитието на село Чавдар. И двете страни – домакини и гости, изразиха задоволство от инициативата, като си пожелаха догодина по същото време отново да бъдат заедно.

„АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“  С отличие за корпоративна социална отговорност
Prev Post „АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ С отличие за корпоративна социална отговорност
ИНДУСТРИАЛЕН КЛЪСТЕР „СРЕДНОГОРИЕ“
Next Post ИНДУСТРИАЛЕН КЛЪСТЕР „СРЕДНОГОРИЕ“
Related Posts

Leave a Comment: