„АУРУБИС БЪЛГАРИЯ”

  • 0
  • 92 преглеждания

Изпрати двама младежи на езиков лагер в Англия

Завърши езиковият курс за ученици, организиран за четвърта поредна година от „Аурубис България”.

Във вторник – 28 юли, възпитаниците на педагога Тери Рандъл положиха успешно тест за приключване на обучението. Той бе и начинът да се определят двамата най-добри негови ученици, които компанията награждава за усърдието и знанията с двуседмично лятно езиково училище вСаутхемптън – Англия.

Координаторът на програмата Драга Сапунджиева заяви, че заниманията на младежите са преминали на високо ниво, забавно и занимателно, всички са много добре подготвени и са доказали, по експертното мнение на техния преподавател, че всички заслужават да бъдат изпратени за продължаване на подготовката в Англия.

Г-н Рандъл сподели, че е очарован от своите възпитаници, с които е работил за обогатяване на техните знания по английски език, усвоявали са презентационни умения, работили са по лингвистична програма и върху теми от британската и американската култура, гледали са филми. Едни от важните за младите хора знания е било да бъдат подготвени за явяване на интервю, както и още практични и интересни за тях обучителни модели.      

Двамата най-добре представили се на теста и по време на едномесечния курс на Алекс Антонов от десети клас на СОУ,,Сава Савов и Ния Ганчева от гр. Златица, ученичка в ЧПГЧО ,,Челопеч”. В неделя – 2 август, те заминаха за Англия, където ще бъдат две седмици.

Към галерия.

ОБЩИНА ЧЕЛОПЕЧ - ЗА ПЪРВИ ПЪТ ДОМАКИН НА АВТОКРОС
Prev Post ОБЩИНА ЧЕЛОПЕЧ - ЗА ПЪРВИ ПЪТ ДОМАКИН НА АВТОКРОС
Next Post ПРЕОТРЕДИХА ДВА ИМОТА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА СПЕШНА ПОМОЩ
Related Posts

Leave a Comment: