БЛАГОТВОРИТЕЛНАТА КАМПАНИЯ „НЕКА БЪДЕМ ПО-ДОБРИ”

  • 0
  • 107 преглеждания


Събра 1224 лв. за дете от село Чавдар

На 1 март в заседателната зала на Община Чавдар инициаторът на благотворителната кампания „Нека бъдем по-добри“ Стоянка Касабова и нейни колеги от ОбА, отвориха кутиите с дарените средства и от продажбата на мартенички, изработени от нея с подкрепата на семейството й. Събраните 1224 лв. бяха дарени на дете в неравностойно положение от селото.

След предаването на сумата на семейство Беремски, Стоянка Касабова сподели: „Днес е един специален ден за мен! Бих искала да благодаря на всички, които безрезервно ме подкрепиха в инициативата „Нека бъдем по-добри“ и през 2021 г. – Община Чавдар, Общинският съвет, местен бизнес, Пенсионерски клуб „Златна есен”, читалище „Надежда”, колеги, приятели, на моето семейство, гости и всички, които са запазили човешките приоритети - поклон! Без вас, нямаше да успея, Вие ми давате надеждата да продължа да творя в името на доброто. В този свят на технологии и забързаното стресово ежедневие, искам да Ви благодаря за отделеното време и средства, за завързания червено-бял конец с кауза!“.

Дарените средства ще бъдат използвани от семейството за оформянето на стая за рехабилитация на малкия Александър Беремски в дома му, заяви Стоянка Касабова. Неговите родители Росица и Калин изразиха благодарности към инициаторката на кампанията. Идеята й със събраните средства от кампанията „Нека бъдем по-добри” да бъде подпомогнато нуждаещо дете в село Чавдар бе подкрепена от мнозина, защото родителите на Александър заслужават тази подкрепа. Те са достойни и смели млади хора, които всеки ден се грижат за него.

За реализацията на своята инициатива Стоянка Касабова получи през 2020 година отличие от управителя на Софийска област Илиян Тодоров. От своя страна тя благодари и обеща да продължава да прави добро.

В ОБЩИНА ПИРДОП  Ученици превърнаха дръвчета в мартеници
Prev Post В ОБЩИНА ПИРДОП Ученици превърнаха дръвчета в мартеници
БАБА МАРТА  Благослови деца и възрастни в село Чавдар
Next Post БАБА МАРТА Благослови деца и възрастни в село Чавдар
Related Posts

Leave a Comment: