Бронзово отличие за Фолклорен център „Чавдар“

  • 0
  • 101 преглеждания


На 8 юни в град Пловдив приключи двадесетото юбилейно издание на най-големия български рекламен фестивал „ФАРА 2019”, организиран от Българската асоциация на комуникационните агенции, научи екипът на вестник „Регион” от Интернет сайта на Общинската администрация в село Чавдар.

Проектът за Фолклорен център „Чавдар” получи поредното високо признание. При силната конкуренция в категорията „Бранд идентичност“ авторът му Филип Бояджиев заслужено грабна бронзовата награда за уникалността на Центъра, с рекламодател Община Чавдар. Отличието е за неговата работа по създаване на визуалната идентичност на новата придобивка за село Чавдар.

Фестивалът ФАРА е най-големият форум на креативната индустрия в България. В него участват над 500 професионалисти от комуникационния бранш, представители на творчески професии, режисьори, продуценти, водещи рекламодатели, маркетинг специалисти, медии. Форумът представя най-добрите рекламни формати и кампании, създадени у нас и реализирани в страната или в чужбина.

Комуникационните агенции демонстрират постиженията си в 26 категории: „Аудио-визуални форми и копирайтинг“, „Художествено оформление и дизайн“, „Дигитални форми и креативно използване на медиа“, „Кампании“ и др. ФАРА е също така и престижен форум за обучение с международни лектори и „сверяване на часовника“ с тенденциите в индустрията по света.

Изданието на ФАРА е в партньорство с „Пловдив 2019“ и все повече засилва своя обучителен модул. Програмата е наситена с презентации на международни лектори, които показват различна перспектива за настоящето и бъдещето на комуникациите. През 2019 г. фестивалът се проведе от 6 до 8 юни, а ръководството на Община Чавдар поздравява Филип Бояджиев за успеха, като му пожелава попътен вятър за бъдещите негови проекти.

РАЙОНЕН СЪД – ПИРДОП  Откри обновената си по европейски проект сграда
Prev Post РАЙОНЕН СЪД – ПИРДОП Откри обновената си по европейски проект сграда
Next Post ЛЕКОАТЛЕТКАТА ЕЛИЦА ТОДОРОВА Със злато и сребро на шампионата за юноши и девойки до 20 години
Related Posts

Leave a Comment: