ДАМИТЕ ОТ ТРЕТАТА ВЪЗРАСТ В КОПРИВЩИЦА

  • 0
  • 113 преглеждания

Честват заедно лични празници

Жените от Дневната седянка се събират всяка сряда в Клуба на пенсионера. Заедно празнуват своите рождени дни и се веселят. Своите годишнини Невена Васева и Виолета Джоголанова отбелязаха сред приятелки. Поднесени бяха много сърдечни поздрави, цветя и много мили пожелания на двете дами.

Своя 70-годишен юбилей отпразнува и председателят на управителния съвет на Клуба на пенсионерите Пенка Цветкова. Юбилярката, която е известна със своето чувство за хумор и оптимистичния си характер, получи много цветя и поздравления. Кметът на община Копривщица Генчо Герданов лично поднесе китка дъхав копривщевщенски здравец и подарък на юбилярката с пожеланието символиката на името на здравеца да я съпровожда до дълбоки старини.

„70 години не са много, но не са и малко. По една от медиите чух, че 70-годишнината е най-красивата възраст. Събудих се сутринта и си казах: “Аз съм остаряла! А, не, не само съм помъдряла!“ – сподели пред гостите си Пенка Цветкова. Тя разказа накратко за своя трудов път, който започнал по времето Първия национален събор на народното творчество – 1965 и приключил по време на юбилейния събор през 2015 година, точно 50 години трудов стаж без прекъсване. Без да се срамува от своето минало тя показа вестник „Софийска правда”, в който е публикувана снимка от 12 конгрес на БКП, където е заснета до Тодор Живков. Това е моята гардост, отбеляза юбилярката.

Мария Димова, секретар на Народно читалище „Хаджи Ненчо Палавеев” поднесе поздравителен адрес и подарък на рожденичката, а жените от женската певческа група „Копришки бисери” я поздрави със специалната песен „Де гиди, Пено, бяла Пено, перунико, бял трендафил казанлъшки”.

Млади таланти печелят успехи за СУ „Сава Савов“ и Пирдоп
Prev Post Млади таланти печелят успехи за СУ „Сава Савов“ и Пирдоп
ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯТ ДИРЕКТОР НА „ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС ЧЕЛОПЕЧ“ И „ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС КРУМОВГРАД“ Д-Р ИНЖ. ИЛИЯ ГЪРКОВ
Next Post ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯТ ДИРЕКТОР НА „ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС ЧЕЛОПЕЧ“ И „ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС КРУМОВГРАД“ Д-Р ИНЖ. ИЛИЯ ГЪРКОВ
Related Posts

Leave a Comment: