„ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС ЧЕЛОПЕЧ“ Чества Деня на миньора с „Тоника“, партньори и приятели

  • 0
  • 104 преглеждания

На 16 август в парк „Корминеш“ – Челопеч, се проведе Корпоративният празник за повод Деня на миньора на „Дънди Прешъс Металс Челопеч“. Домакините посрещнаха много гости и партньори от сродни дружества – инж. Драгомир Драганов – изпълнителен директор на „Елаците-Мед“, административният директор на предприятието инж. София Торолова, инж. Димо Кирилов – директор „Производство“ в „Аурубис-България“, кметът на Община Челопеч инж. Алекси Кесяков и инж. Николай Николов – председател на ОбС, кметовете от общините от Средногорието – инж. Стоян Гарчев – на Антон, Ангел Геров – на Пирдоп, инж. Магдалена Иванова – на Златица, Пенчо Геров – Чавдар, Цветанка Йотина – на Мирково, общественици от региона, представители на институции, подкрепяни от рудодобивното и преработвателно дружество.

Празничната вечер откриха самодейците от Школа за народни танци „Средногорци“, с ръководител Цветина Грамова. Изпълнителите зарадваха многобройните домакини и посетителите на празника, с прекрасни песни и танци и заредиха всички с чудесно настроение, радост и емоции.

След забележителното представяна на средногорци водещите Катерина Евро и синът й Александър Кадиев поздравиха миньорите и техните ръководители с топли думи и сърдечни благопожелания. Актрисата сподели, че се чувства част от общността, тъй като е от Златица, а дядо й е от село Бенковски. Отправени бяха пожелания за успех и високи постижения в професионалната дейност към колектива, ръководен от изпълнителния директор на „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ д-р инж. Илия Гърков.

Двамата водещи предадоха сцената на Танцов ансамбъл „Чинари“, които се представиха със специална хореография по тракийски прабългарски и народни мотиви. Народните певици от група „Българина“ впечатлиха гости и домакини с прекрасни песни, на фона на които се извиха народни хора. Вълнуващата атмосфера бе силна изява на българския дух и традиции.

След програмата на Танцов ансамбъл „Чинари“ поздравления към миньорите и обогатителите отправи д-р инж. Илия Гърков, който отправи пожелания за чудесен празник към работниците и служителите на компанията, партньорите и гостите на Деня на миньора в Челопеч. Изпълнителният директор на „Дънди Прешъс Метълс“ благодари на своите колеги за отговорността и професионализма, които влагат при изпълнение на трудовите задачи, за което имат заслужено основание да се веселят на този общ семеен празник, защото всички заедно вървят към успеха и нови високи постижения.

Приветствие към работещите в дружеството отправи и инж. Алекси Кесяков. Той пожела компанията да продължава да върви все напред и нагоре, защото е заедно с нея се развива и израства общината и Средногорието – доказателство, че в България се случват хубави неща.

До ръководството и колектива на „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ са изпратени множество поздравителни адреси и телеграми от кметовете на региона, от партньори и приятели, държавни и обществени институции. Сърдечни поздрави миньорите получиха от учениците на ЧПГЧО, които на запис благодариха за грижата и подкрепата към училището. С емоция и благодарности към празнуващите Дена на миньора се обърнаха и Златните момичета от Националния отбор по художествена гимнастика, които освен видео поздрав бяха изпратили и оригинален постер.

Приятна изненада с оказа участието в програмата на групата „Тоника“, с ръководител Стефан Димов. Любимите на поколения българи естрадни изпълнители плениха присъстващите още с първата си песен. С истинска наслада присъстващите в парк „Корминеш“ се насладиха незабравимите хитове на Ваня Костова, Милица, Ралица, Тео, Драго и Стефан Диомов. С гордост Ваня сподели, че тя и Драго са деца на миньори. Празничната вечер продължи с концерт група „Стефан Вълдобрев и обичайните запозодрени“, с китарист Иван Лечев. Изпълненията на групата приключиха с впечатляваща заря и песента „По-полека“.

ПРОФ. ДТН ИНЖ. ЦОЛО ВУТОВ И „ЕЛАЦИТЕ-МЕД“   С престижни награди за Деня на миньора
Prev Post ПРОФ. ДТН ИНЖ. ЦОЛО ВУТОВ И „ЕЛАЦИТЕ-МЕД“ С престижни награди за Деня на миньора
УРЕДНИКЪТ ДОЙЧО ИВАНОВ  Получи признание за популяризиране на най-нежния поет на България
Next Post УРЕДНИКЪТ ДОЙЧО ИВАНОВ Получи признание за популяризиране на най-нежния поет на България
Related Posts

Leave a Comment: