„ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС ЧЕЛОПЕЧ“ И „ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС КРУМОВГРАД“ Приеха двадесет и девет студенти и ученици на стаж

  • 0
  • 102 преглеждания

В началото на месец юли „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД и „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД посрещнаха своите стажанти. Студенти от различни висши учебни заведения и ученици от Частна профилирана гимназия с чуждоезиково обучение „Челопеч“ се включиха в лятната стажантска програма.

Единадесет студенти и петима ученици ще трупат полезен опит през лятото в отделите „Човешки ресурси и администрация“, „Връзки с обществеността“, „Комуникации“, „Доставки и логистика“ „Финанси“, „Безопасност и здраве при работа“, „Доставки и логистика“, „СМАРТ Център“, „Проучвателни дейности“ и „Технически служби“ на „Дънди Прешъс Металс Челопеч“. Други четиринадесет бъдещи висши специалисти ще усвояват знания и опит в реална работна среда в отделите „Връзки с обществеността“, „Доставки и логистика“, „Финанси“, „Опазване на околната среда“, „Безопасност и здраве при работа“, „Информационни технологии“, „Проучвателни дейности“, „Технически служби“, Технологичен отдел, „Производство рудник“ и „ИССМО“ на „Дънди Прешъс Металс Крумовград“. През месец август още няколко студенти ще стартират своя стаж в други отдели.

Всички стажанти са преминали през начален инструктаж по безопасност, проведен от служител на отдел „Безопасност и здраве при работа“. С презентация от отдел „Човешки ресурси“ те са били запознати с основните дейности, структура, звена и правила на двете дружества. След като получили своите пропуски за достъп в двете компании стажантите са се отправили към новите си работни места за следващите месеци, където ще подпомагат дейността на отделите, в които ще бъдат. Стажантите са получили подарък от двете компании и са били приветствани за добре дошли с пожелания за успешен старт на тяхната практика, по време на която ще успеят да придобият полезни знания и опит от висококвалифицирани специалисти.

Лятната стажантска програма на „Дънди Прешъс Металс“ дава отлична подготовка, която ще помогне на студентите при обучението им в университетите и за тяхното професионално развитие в бъдеще. Всяка година по традиция „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ и „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ отварят своите врати и посрещат студенти и ученици от ЧПГЧО „Челопеч“ за техния стаж. За младежите дружествата осигуряват платен стаж на срочен трудов договор, безплатен транспорт от и до София за работещите в Челопеч, както и в района на Средногорието, и средства за храна в столовата на предприятието.

Мотивираните студенти, с желание за развитие и надграждане на знанията и уменията си са „Добре дошли!“ в „Дънди Прешъс Металс“, където ще изживеят едно незабравимо лято, в приятна атмосфера, заобиколени от страхотни екипи и модерни технологии, заявиха от отдел „Връзки с обществеността“ на компанията.

ЗЛОСТОРНИК/ЦИ  Прекърши/ха младо дръвче от вида Пауловния
Prev Post ЗЛОСТОРНИК/ЦИ Прекърши/ха младо дръвче от вида Пауловния
ВЪВ ВЪЗРОЖДЕНСКИЯ ГРАД КОПРИВЩИЦА   Пак аварии по водопроводната мрежа
Next Post ВЪВ ВЪЗРОЖДЕНСКИЯ ГРАД КОПРИВЩИЦА Пак аварии по водопроводната мрежа
Related Posts

Leave a Comment: