„ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС“ Даде празничен обяд на златните момичета на България

  • 0
  • 161 преглеждания

Вече превърнал се в традиция, на 20 декември се състоя празничният обяд на ръководството на „Дънди Прешъс Металс“ с представители на Българската федерация по художествена гимнастика. Това е времето, в което компанията и златните момичета споделят постигнатите успехи и плановете си.

В историческата за красивия спорт 2021 година, в която ансамбълът спечели първата олимпийска титла в историята си, срещата беше наистина олимпийска. В знак на уважение проф. д-р инж. Илия Гърков подари на всички гости „вечни рози“ – екзотични и изключително красиви, обработени по специална технология, гарантираща тяхната трайност.

Участници в тържествения обяд освен изпълнителния директор на „Дънди Прешъс Металс“ в България, бяха Ирена Цакова, директор „Разрешителни и правни дейности“, Анка Шопова, ръководител „Връзки с обществеността“, президентът на БФХГ Илиана Раева, почетният президент на Федерацията Мария Гигова, генералният секретар на БФХГ Росина Атанасова, директорът на националните отбори Деспа Кателиева, олимпийският ансамбъл на България, Татяна Воложанина, член на националния отбор жени и техните треньори Весела Димитрова, Михаела Маевска, Бранимира Маркова, Силвия Стойнева, Марияна Памукова и международните съдии Филипа Филипова и Даниела Велчева.

Г-н Гърков сподели, че изпитва огромно удоволствие, виждайки се с всички дами от Федерацията в неработна среда. „Знам, че тази година беше невероятна, но искам да добавим и още нещо. Всички Вие сте повече от герои. Разбихте съветския мит! Вдигам наздравица за това!“ – каза той и пожела здраве и още много успехи на всички.

Присъстващите на тържествената среща вдигнаха наздравица за следващи златни медали и още уникални постижения. Илиана Раева също вдигна тост, като сподели, че за нея е огромно удоволствие за поредна година да бъдат гости на компанията. „Обядът винаги е приятен и непринуден. Мястото, което сте избрали, ни кара да гледаме от високо така, както от стълбичката на първото място. Тази година (бел. на ред.: - 2021) е най-специалната ни година. Никога до сега не съм се чувствала толкова удовлетворена и щастлива. Благодаря на всички присъстващи за приноса. Благодаря на „Дънди Прешъс Металс“. Вие бяхте първия наш спонсор, благодарение на който направихме първата световна купа в София, от която световна купа през 2011 г. тръгнаха всичките ни успехи. Най-великото постижение в спорта е олимпийската титла и медалите. Искам всички ние като спортисти да запомним това. Това е едно от най-великите постижения на човечеството!“ - каза тя и пожела всички да бъдат много здрави.

Г-жа Раева и цялата Федерация поднесоха коледни подаръци на екипа на „Дънди Прешъс Металс“ и специален подарък за вечен спомен от олимпийските шампиони – снимка на златните момичета от Токио ` 2020  с медалите.

Единадесет години „Дънди Прешъс Металс“ подкрепя Българската федерация по художествена гимнастика. Партньорството между компанията и федерацията е благополучно, защото е започнало в тежък момент и за двете страни тогава, когато хората не са вярвали в тях. С общи усилия, подкрепа и вяра едни в други, днес резултатите са високи и видими.

СНИМКИ С ДОБРИЯ СТАРЕЦ  За малки и големи преди Рождество Христово
Prev Post СНИМКИ С ДОБРИЯ СТАРЕЦ За малки и големи преди Рождество Христово
ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС   Удостои с плакет Химикотехнологичния и металургичен университет
Next Post ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС Удостои с плакет Химикотехнологичния и металургичен университет
Related Posts

Leave a Comment: