СНИМКИ С ДОБРИЯ СТАРЕЦ За малки и големи преди Рождество Христово

  • 0
  • 98 преглеждания

За трета поредна година, по инициатива на общинските съветници Мария Бръмбева, д-р Десислава Толинова и Станислав Готев, на площад „Тодор Влайков“ в гр. Пирдоп от 20 до 23 декември гостува Дядо Коледа. Той бе в голям прозрачен балон и раздаваше усмивки и поздрави на малчуганите, които се спираха до него.

„Опитваме се през цялата коледна седмица да създадем повече приятно настроение на хората и да ги заредим с положителни емоции и надежди в дните на Рождество Христово и през Новата 2022 година“, каза един от организаторите – Станислав Готев.

Събитието бе част от празничните прояви на Община Пирдоп и мнозина деца, водени от родителите си, не пропуснаха да си направят снимки за спомен с Добрия Старец, чиято роля умело бе изпълнена от ученика Димитър Готев. Във времето на ограничителните мерки, поради пандемията от Ковид-19, това бе възможност пирдопчани и гостите на града да се почувстват по-различно и да усетят напълно, че Коледата е празник, на който се радват всички.

На снимката:Единадесетгодишната Мелиса и Демир – на 5 години от Пирдоп, край балона с Дядо Коледа

Деца от 10 детски градини с подаръци от „Елаците-Мед“  В навечерието на празниците компанията оказа подкрепа и на своите пенсионери
Prev Post Деца от 10 детски градини с подаръци от „Елаците-Мед“ В навечерието на празниците компанията оказа подкрепа и на своите пенсионери
„ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС“  Даде празничен обяд на златните момичета на България
Next Post „ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС“ Даде празничен обяд на златните момичета на България
Related Posts

Leave a Comment: