„ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС“ Участва във виртуални „Дни на кариерата“

  • 0
  • 73 преглеждания

Снимка архив от 2018 г.

От 24 до 26 март се проведе 19-то издание на „Национални дни на кариерата 2020“. Поради извънредното положение в страната, най-големият кариерен форум у нас за първи път се състоя иновативно, съобщиха „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ и „Дънди Прешъс Металс Крумовград“. Двете компании се включиха във форума електронно.

Всеки студент или млад човек, търсещ работа или стаж, имаше възможност да участва в среща чрез възможностите на Интернет с желан от него работодател. По този начин в „Виртуални национални дни на кариерата 2020“ са участвали над 150 компании от страната. Служители от отделите „Човешки ресурси“ на „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ и „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ са отговаряли на въпросите на бъдещи стажанти в компанията на 26 март.

За провеждане на летен стаж в двете рудодобивни и преработвателни дружества са проявили интерес множество студенти от цялата страна. С всички желаещи да получат повече информация за специалностите, по които могат да кандидатстват за летен стаж в дружествата е осъществена връзка. Младите хора е трябвало само да си създадат акаунт и да попълнят съответната регистрационна форма. Останалото е било повече от лесно – компетентна и подробна информация са давали специалистите по подбор на персонала в компаниите.

ГРИГОР ДАУЛОВ – КМЕТ НА ОБЩИНА ЧАВДАР:   Хубавото ще дойде отново при нас
Prev Post ГРИГОР ДАУЛОВ – КМЕТ НА ОБЩИНА ЧАВДАР: Хубавото ще дойде отново при нас
Превантивни мерки на „Аурубис България“ АД
Next Post Превантивни мерки на „Аурубис България“ АД
Related Posts

Leave a Comment: