ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС

  • 0
  • 50 преглеждания


Финалист в престижен европейски конкурс

На 9 февруари компанията „Дънди Прешъс Металс“ бе обявена за финалист в престижния конкурс Европейски бизнес награди, където участва с двете си български дружества от Челопеч и Крумовград. Това е единствената българска компания, която продължава в последния етап на конкурса и получава статут Ruban d’Honneur.

Общо 110 компании достигнаха до финалния етап на конкурса, който дава гласност на успехите на бизнеса и подпомага развитието на по-силна и по-здрава бизнес общност в Европа. За специалното отличие Ruban d’Honneur се бориха 678 участници.

Авторитетно жури класира отличените компании директно за финалния етап, където ще бъдат избрани победители за всяка от единадесетте категории. Награждаването на победителите ще стане на специална церемония през юни тази година.

„Дънди Прешъс Металс България“, обединяваща българските дъщерни дружества на „Дънди Прешъс Металс“ Инк. – „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД и „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД, се съревновава в категория „Работодател на годината“ за 2015/2016 г.

В поздравлението си към отличените компании Ейдриън Трип, главен изпълнителен директор на Европейските бизнес награди, каза: „За всеки бизнес настоящата икономическа обстановка е голямо предизвикателство. За компаниите, получили признанието Ruban d’Honneur тази година, които продължават да се развиват, да растат, да въвеждат иновации, това отличие наистина е забележителен успех. Европа се нуждае от повече такива компании. Поздравявам всички за успеха!“

„Дънди Прешъс Металс България“ продължава да се бори и за титлата Национален шампион на публиката, за която е необходимо да бъдат събрани възможно най-много гласове.

Материалът е предоставен от отдел „Връзки с обществеността“ на ДПМЧ

За Европейските бизнес награди

Европейските бизнес награди са признати за изложение на най-динамичните компании в Европа. Това е престижен конкурс, който се организира за девета година, подкрепян от бизнес лидери, академична общност, медии и политически представители от цяла Европа. Негова основна цел е да подкрепя развитието на по-силно и успешно бизнес общество в Европа.

В конкурса за 2015 г. се включиха над 32 000 компании от 33 европейски държави. 678 компании от цяла Европа бяха обявени за национални победители. На 9 февруари 2016 г. авторитетно жури отличи 110 от тях с признанието Ruban d’Honneur, което директно ги класира за последния етап на конкурса. Междувременно компаниите продължават надпреварата, борейки се за най-многоброен публичен вот (гласуването продължава до 26.02.2016 г. на сайта на Европейските бизнес награди), което ще определи Национален шампион на публиката за всяка страна.

ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГИМНАЗИЯ ПО ТУРИЗЪМ И ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ В ПИРДОП
Prev Post ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГИМНАЗИЯ ПО ТУРИЗЪМ И ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ В ПИРДОП
ОТЗВУК ОТ ХХV ФЕСТИВАЛ „СУРВА ‘2016” В ГРАД ПЕРНИК
Next Post ОТЗВУК ОТ ХХV ФЕСТИВАЛ „СУРВА ‘2016” В ГРАД ПЕРНИК
Related Posts

Leave a Comment: