Деца от 10 детски градини с подаръци от „Елаците-Мед“ В навечерието на празниците компанията оказа подкрепа и на своите пенсионери

  • 0
  • 121 преглеждания

По традиция, преди настъпването на коледните и новогодишни празници, „Елаците-Мед“, част от индустриална Група ГЕОТЕХМИН, подпомогна 10 детски градини в Етрополе и Средногорието и подкрепи над 1100 пенсионера.

Повече от 500 деца от четири детски градини в гр. Етрополе - ДГ ,,Еделвайс‘‘, ДГ ,,Слънчице‘‘, ДГ ,,Звънче‘‘ и Целодневна детска ясла ,,Патиланци‘‘ и от шест от общините в Средногорието – ДГ „Дора Габе“- с. Мирково, ДГ “Щастливо детство“- с. Чавдар, ДГ „Ханс Кристиян Андерсен“- с. Челопеч, ДГ „Слънце“- гр. Златица и филиал „Вяра, Надежда, Любов“ и ДГ „Евлампия Векилова“- гр. Копривщица, получават играчки от компанията. Те ще се радват на множество образователни модули за изучаване на буквите и цифрите, любими приказни герои, кукли, плюшени животни и други очаквани и желани игри, с които децата да развиват своите умения и способности, като едновременно с това се и забавляват.

Директорите на детските заведения отправиха благодарствени думи към ръководството на „Елаците-Мед“, като пожелаха много здраве, щастие и благоденствие през Новата 2022-ра година.

В навечерието на Рождество Христово ръководството на компанията подпомогна и своите бивши служители. Над 570 пенсионери от Обогатителен и 560 от Рудодобивен комплекс получиха подарък за Коледа - парична подкрепа от дружеството в знак на благодарност за дългогодишната им и отдадена работа. Те изказаха огромната си признателност към фирмата, за жеста, и затова, че продължават да бъдат част от екипа на предприятието, дори след прекратяване на активния си трудов път, благодарение на грижите, които полага за тях ръководството на „Елаците-Мед“.

Инициативите са част от политиката за корпоративната социална отговорност на компанията.  Усмивките и радостта в очите на малки и големи са най-голямата награда и удовлетворение за екипа на „Елаците-Мед“.

КМЕТЪТ АНГЕЛ ГЕРОВ:  Има с какво да се похвалим през 2021 година
Prev Post КМЕТЪТ АНГЕЛ ГЕРОВ: Има с какво да се похвалим през 2021 година
СНИМКИ С ДОБРИЯ СТАРЕЦ  За малки и големи преди Рождество Христово
Next Post СНИМКИ С ДОБРИЯ СТАРЕЦ За малки и големи преди Рождество Христово
Related Posts

Leave a Comment: