ДИСКОТЕКА ЗА ЛЯТО 2017 Организира Община Пирдоп за най-малките си жители

  • 0
  • 129 преглеждания

На 31 май – в навечерието на Деня на детето 1 юни, Община Пирдоп организира първата за това лято детска дискотека на открито. Мястото, както през миналата година, бе централната част на парка в града, където се събраха много деца на различни възрасти, заедно с техните майки и близки.

Диджей Даниел бе подбрал богат и разнообразен букет от детски, забавни и обичани от малчуганите популярни песни, а служители на общинската администрация организираха множество конкурси и занимания с най-малките жители на Пирдоп. Освен разноцветни балони, мнозина от децата получиха комплекти от цветни тебешири и се заеха да творят върху асфалта свои картини за настъпващото лято. В изобилие бяха и танците, а бе истинско удоволствие да се наблюдава отстрани възторгът и емоцията на участниците в забавленията.

Детските дискотеки на открито ще продължат на същото място всеки петък от 17 часа до края на месец август, заявиха от общината. Пак по покана на организаторите на детските празници, на 1 юни в салона на читалище “Напредък” специално за най-малката публика бе представена постановката на Младежкия театър в София“Хитър Петър”. Пред любознателните и очакващи приключенията на героите зрители от детските градини и началното училище, актьорите показаха куп невероятни случки с известния на всички поколения атрактивен персонаж от българския фолклор. В някои от епизодите масово се включиха и някои от зрителите, активно насърчавани от техните приятели в залата. Емоциите сред изпълнители и зрители на моменти се повишиха до такива степени, че… не можеше да се разбере кои са истинските актьори в постановката – гостите от Младежкия театър от столицата или местните малки таланти.

Състезания по няколко спорта за децата в Мирково
Prev Post Състезания по няколко спорта за децата в Мирково
Празник на децата и в Копривщица
Next Post Празник на децата и в Копривщица
Related Posts

Leave a Comment: