ДОБРОВОЛНАТА ЗДРАВНА ИНИЦИАТИВА НА ГРУПА ГЕОТЕХМИН ПРОДЪЛЖИ В НОВИ ОБЩИНИ ОТ СРЕДНОГОРИЕТО Продължи в нови общини от Средногорието

  • 0
  • 101 преглеждания

Пенсионерите на „Елаците-Мед“ ще получат и подаръчни пакети за великденските празници

Доброволната инициатива на Група ГЕОТЕХМИН за доставка на предпазни маски и дезинфектанти по домовете на бившите служители и работници в миннодобивното дружество продължи през отминалата седмица в общините Чавдар, Челопеч, Златица и Пирдоп.

Николай Петков и Иванка Петкова получиха подаръка, нужен за всеки в здравната криза, в дома им в Чавдар. Г-н Петков е работил 25 години като инженер-механик на „Водно и хвостово стопанство“ в Обогатителен комплекс, с. Мирково. Той пожела здраве и спорна работа на всички работещи в Елаците-Мед. „Трогнати сме от вниманието. Бъдете здрави! – каза и г-жа Петкова.

Каузата на двете дружества за подпомагане в борбата с Ковид-19 на най-уязвимите групи от населението – възрастните хора, ще продължи и следващите седмици. В навечерието на великденските празници сърцатите екипи на „Елаците-Мед“ и „Геотехмин“ в Средногорието ще донесат радост и надежда на своите бивши колеги – традиционните подаръчни пакети за пенсионерите, работили в рудодобивната компания.

НОСИТЕЛИ НА ЗЛАТНИ ПРЪСТЕНИ   Разказват за работата си в „Аурубис България“
Prev Post НОСИТЕЛИ НА ЗЛАТНИ ПРЪСТЕНИ Разказват за работата си в „Аурубис България“
СЕДМИЦА НА ГОРАТА 2020    Създай, отгледай, предай!
Next Post СЕДМИЦА НА ГОРАТА 2020 Създай, отгледай, предай!
Related Posts

Leave a Comment: