НОСИТЕЛИ НА ЗЛАТНИ ПРЪСТЕНИ Разказват за работата си в „Аурубис България“

  • 0
  • 86 преглеждания

В „Аурубис България“ съществува дългогодишна традиция да се удостояват със златни пръстени служителите, работили две десетилетия в медодобивния завод, съобщиха от отдел „Връзки с институциите“ на компанията. Специалната награда получават работещи във фирмата, които са отбелязали своя 20 годишен юбилей в предприятието през изминалата 2019 г. Тогава златните пръстени те получиха от изпълнителния директор на „Аурубис България“ Тим Курт на специално тържество, организирано за тях.

Ето ги и тях, вече в двадесет и първата си година в компанията: Цветелина Найденова, Ирина Костадинова, Надка Балова, Здравко Райчев и Георги Колачев. Медодобивниците разказват какво ги е мотивирало през цялото това време, какви предизвикателства са срещнали, какво обичат да правят извън работа и какъв съвет да почерпим от тях.

Започват дамите.

Цветелина Найденова е Специалист „Хеджиране“.

За Цвети, човек трябва да харесва работата си и възможностите, които тя му дава. От особено значение е да бъдеш отдаден на това което правиш, да си лоялен и отговорен, да се стремиш да надграждаш. „Работила съм на шест различни позиции в компанията и всяка от тях беше своеобразно ново начало.  – разказва Цветелина. – Усвоявах нови знания и умения, запознавах се с нови и различни екипи от хора.

Свободното си време обичам да прекарвам с близките и при възможност да пътувам. На колегите си бих искала да кажа да вярват в себе си и своите способности. Да не се отказват от мечтите си!“

Ирина Костадинова е Старши специалист „Контрол на разходите - инвестиционни разходи“.

Как да се задържиш толкова дълго време в една компания? Ирина условно подрежда нужните качества в три групи. Човек трябва да е мислещ и да инициира. Да има желание да се учи и да се самовъзпитава. Да притежава самодисциплина и самоконтрол. За нея сред най-интересните предизвикателства е било да усвои финансовите науки по време на строителството на новата Рафинерия.

В свободното си време Ирина препрочита класическата литература, бродира и се грижи с голямо удоволствие за домашните любимци. Пожелава на колегите си да не се отказват да мислят, да са отговорни и взискателни, да не пренебрегват детайлите, да уважават и ценят живота, хората, природата.

Надка Балова е Лаборант сектор „Аналитичен“.

Качествата, които трябва да притежава човек, за да се задържи толкова дълъг период в една компания за Надка са: дисциплина, съвест и най-вече обич към работата си. Предизвикателството за нея през тези 20 години е да черпи опит и знания от старите си колеги и до днес да ги предава на по-младите. Надка споделя, че е горда баба на две момченца, с които обича да прекарва свободното си време. „На целия колектив пожелавам да достигнат моите години трудов стаж, опит разбирателство и добри спомени. Нека винаги да се подкрепяме и всичко, което правим бъде увенчано с успехи и много усмивки!“ Това пожела Надка Балова на своите колеги.

В ГРАДА НА ПЪРВАТА ПУШКА  Почит към Априлци без тържественост
Prev Post В ГРАДА НА ПЪРВАТА ПУШКА Почит към Априлци без тържественост
ДОБРОВОЛНАТА ЗДРАВНА ИНИЦИАТИВА НА ГРУПА ГЕОТЕХМИН ПРОДЪЛЖИ В НОВИ ОБЩИНИ ОТ СРЕДНОГОРИЕТО   Продължи в нови общини от Средногорието
Next Post ДОБРОВОЛНАТА ЗДРАВНА ИНИЦИАТИВА НА ГРУПА ГЕОТЕХМИН ПРОДЪЛЖИ В НОВИ ОБЩИНИ ОТ СРЕДНОГОРИЕТО Продължи в нови общини от Средногорието
Related Posts

Leave a Comment: