„ЕЛАЦИТЕ-MЕД“ – ЧАСТ ОТ ГРУПАТА ФИРМИ „ГЕОТЕХМИН“ И ВОДЕЩА КОМПАНИЯ ОТ ПРОВИНЦИЯ ДЖЯНСИ – КИТАЙ

  • 0
  • 100 преглеждания

Обмениха опит и добри практики в минната промишленост

Делегацията от китайската провинция Джянси, водена от вицегубернатора У Джунциун, включваща и водещите мениджъри на китайски бизнес компании, начело с миннодобивната компания „Jiangxi Copper Group Co“, посетиха водещото предприятие в минната индустрия „Елаците-Mед“ – АД част от групата фирми „Геотехмин“, съобщиха от администрацията на Софийска област.

На 14 март те се срещнаха с д-р Иван Вутов – изпълнителен директор на „Геотрейдинг“ АД и член на Надзорния съвет на „Елаците-Mед“ АД, инж. Драгомир Драганов – изпълнителен директор на „Елаците-Mед“ – АД, представители на компанията.

Пред бизнесмените от Китайската народна република беше направена презентация за „Елаците-Mед“ АД. Обсъдена беше възможността за сътрудничество между българската компания и „Jiangxi Copper Group Co“ в рамките на програмата за международно партньорство на Джянси. От китайската миннодобивна компания поканиха представители на „Елаците-Mед“ АД да посетят предприятието за обмяна на опит, трансфер на умения и добри практики в управлението на минната промишленост.

АТПГ – Златица  Домакин на национално състезание по професии
Prev Post АТПГ – Златица Домакин на национално състезание по професии
ЕЛАЦИТЕ-МЕД   Обяви Стажантска програма - 2019 в Дни на кариерата
Next Post ЕЛАЦИТЕ-МЕД Обяви Стажантска програма - 2019 в Дни на кариерата
Related Posts

Leave a Comment: