Елаците-Мед направи дарения на детски градини

  • 0
  • 56 преглеждания

По традиция за коледните и новогодишните празници ,,Елаците-Мед‘‘ АД направи дарения от играчки на детските градини в Мирково, Чавдар, Челопеч, Златица, Копривщица и Етрополе.

Инициативата е част от корпоративната социална отговорност на компанията и обхваща десет детски заведения в общините, в които дружеството развива дейност. Целта на дарението е да се подпомогнат възпитаниците на детските заведения и техните ръководители с необходимите интерактивни игри и пособия, с които малчуганите да развиват умения и способности.

На 11 януари 2019 г. даренията бяха официално представени пред колективите на детските заведения от административния директор на дружеството инж. София Торолова. Повече от 450 деца от четири детски градини в гр. Етрополе и шест от общините в Средногорието, получиха множество образователни модули за изучаване на буквите и цифрите, модели на товарни и пътностроителни машини, кукли, плюшени животни и други очаквани и желани игри за забавленията на малчуганите. Тази година, съобщи инж. Торолова, „Елаците-Мед“ предостави парични суми на ръководствата на детските заведения, а педагозите поеха ангажимент да закупят помощните материали за провеждане на часовете и играчките. Защото те най-добре знаят от какво имат нужда техните възпитаници. Подходът се оказа изключително сполучлив и полезен за набавяне на необходимите за организиране на ползотворен учебен процес средства и за игрите с децата.

Децата благодариха на представителите на „Елаците-Мед“ с песни и много усмивки, а директорите на детските заведения връчиха благодарствени адреси към ръководството на компанията.

ПРЕЗ 2018 ГОДИНА  По-малко деца от предходната
Prev Post ПРЕЗ 2018 ГОДИНА По-малко деца от предходната
Младежи се отморяват с канута на язовир “Душанци”
Next Post Младежи се отморяват с канута на язовир “Душанци”
Related Posts

Leave a Comment: