Инж. Петър Чобанов и Любов Станулова застанаха начело на Ротари клуб и Инер Уил клуб - Пирдоп

  • 0
  • 59 преглеждания

На 6 юли в едно от местните заведения в село Чавдар се състоя официалната церемония по встъпването в длъжност на новия президент за 2018 – 2019 година на Ротари клуб – Пирдоп, част от Дистрикт 2482. Събитието беше съчетано и със сдаването на властта на бъдещия президент и на Инер Уил клуб – Пирдоп, Дистрикт 248. Гости на ротарианците бяха кметът на Община Чавдар Пенчо Геров, членове и приятели на двата клуба. На събитието присъстваше и Антоанета Кафеджиева – чеърмен на Инер Уил клубовете в България.

Официалната част от вечерта беше открита от Цветан Бакърджиев – пастпрезидент на Ротари клуб – Пирдоп, който приветства присъстващите. Той представи изтеклата ротарианска година с резюме на богатата дейност на благотворителната организация. Отбелязани бяха най-важните прояви, които са били проведени от клуба през 2017 – 2018 година. Акцентът беше върху реализирания проект за чиста вода на децата от Средногорието. Г-н Бакърджиев отправи благодарности към ръководствата на общините и детските градини за оказаното съдействие при реализирането му. След това повика своя екип от борда на клуба, с който е работил през изтеклата една година, като на всички подари рекламни материали от реализацията на проекта – Александър Дичев – вицепрезидент, Иван Нешков – ковчежник, Васил Кафеджиев – секретар и Георги Георгиев – церемониалмайстор.

Последва церемонията по връчването на огърлицата на президентите на клубовете. Първи своята предаде Цветан Бакърджиев, а негов последовател в управлението на Ротари клуб – Пирдоп през настоящата ротарианска година е инж. Петър Чобанов. От своя страна той прочете приветствие към присъстващите членове и симпатизанти на ротарианската идея, като призова старите членове да се запазят и нови да постъпят в редиците на клуба. Инж. Чобанов заяви, че ще продължи благотворителните каузи, провеждани от основаването на клуба до днес и благодари за доверието да ръководи дейността на ротарианската организация.

Екипът, с който инж. Петър Чобанов ще работи е – Дамян Ненов – вицепрезидент, Александър Дичев – ковчежник, Васил Кафеджиев – секретар и Георги Георгиев – церемониалмайстор. На всички тях беше пожелано много успехи и сили, за да бъде продължена ротарианската мисия в района на Средногорието.

В церемонията по сдаването на властта при дамите от Инер Уил клуб паствицепрезидентът инж. Мария Шентова предаде огърлицата на Любов Станулова, която стана президент на организацията. В нейният екип са Тошка Чобанова, като вицепрезидент, а секретар е Михаела Иванова. Г-жа Станулова изрази увереността си, че дейността на клуба ще бъде все така успешна и занапред. Тя представи своята програма, по която ще работи през следващата година, като акцентът ще е върху борбата с рака на гърдата. За старт на кампанията тя раздаде на всички членове на дамския клуб по една гривна. Приветствие към новите президенти на двата клуба поднесе Антоанета Кафеджиева.

На финала на официалната част от вечерта, всички си направиха обща снимка за спомен от събитието. Вечерта завърши с пожелания за успешна нова ротарианска година.

ЗА ШЕСТДЕСЕТ ГОДИНИ НА „АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“   Шестдесет километра „Средногорие велотур“
Prev Post ЗА ШЕСТДЕСЕТ ГОДИНИ НА „АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ Шестдесет километра „Средногорие велотур“
В „ЕЛАЦИТЕ-МЕД“ АД Грижа за младите хора - лятна Стажантска програма - 2018
Next Post В „ЕЛАЦИТЕ-МЕД“ АД Грижа за младите хора - лятна Стажантска програма - 2018
Related Posts

Leave a Comment: