ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯТ ДИРЕКТОР НА „АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ ТИМ КУРТ Преизбран за президент на Германо-Българската индустриално-търговска камара с мандат до 2025 г.

  • 0
  • 59 преглеждания

Общото събрание на Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) преизбра Тим Курт, изпълнителeн директор на „Аурубис България“ АД, за нов мандат като президент.

Д-р Митко Василев бе преизбран за главен управител на ГБИТК. За вицепрезиденти бяха избрани д-р Мая Найденова, управител на „ИнтерГест България“ ООД и Рамон Харпс управител на „BePro ЕАД“. Мандатът на ръководния орган е четиригодишен – от 2021 до 2025 г. Управителният съвет на Камарата отчете своята работа за изминалия период и Общото събрание прие бюджета на организацията.

Тим Курт е изпълнителен директор на „Аурубис България“ от 2014 г. Роден е в Бремен, завършил е Университета за приложни науки във Фридберг, Германия. Започва кариерата си в „Юниливър“ и по-късно продължава в „Нумико“. През 2006 г. се присъединява към „Норддойче Афинери (сега „Аурубис“), където заема различни висши ръководни длъжности, включително мениджър за иновации на Групата и вицепрезидент Корпоративна логистика, преди да заеме настоящата си позиция в България.

„АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“   Финансира системата за видеонаблюдение в град Пирдоп
Prev Post „АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ Финансира системата за видеонаблюдение в град Пирдоп
„ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС ЧЕЛОПЕЧ“ ЕАД   В подкрепа устойчивото развитие на местните власти в Средногорието
Next Post „ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС ЧЕЛОПЕЧ“ ЕАД В подкрепа устойчивото развитие на местните власти в Средногорието
Related Posts

Leave a Comment: