КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ЧАВДАР ГРИГОР ДАУЛОВ Удостоен с наградата на гражданите

  • 0
  • 105 преглеждания

Кметът на Община Чавдар Григор Даулов е носителят на наградата в категорията „Кмет на гражданите“ за малка община, съобщиха от общинската администрация и сайтът kmeta.bg. Призът се връчва на ежегодния конкурс „Кмет на годината“. В същата категория за средна и голяма общини приз са получили кметовете на Елин Пелин доц. д-р инж. Ивайло Симеонов и на Перник Станислав Владимиров. С наградата са отличени кметовете, които са по-близо до хората, с приемни за граждани, с отчети в социалните мрежи за свършеното, с бърза реакция за решаването на проблеми.

Наградата на г-н Даулов е била връчена от Лиляна Павлова – вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка, на официалната церемония на наградите „Кмет на годината“, организирана от сайта КМЕТА.БГ. Тя ще бъде излъчена в ефира на Българската национална телевизия на 25 ноември. Победителите в конкурса са определени след национално гласуване, в което можеха да участват всички пълнолетни граждани. Макар и персонална, наградата е признание за цялата общественост на Чавдар и усилията на всички работещи в местната власт, общината да продължава своето устойчиво развитие.

„Осъзнавам тежестта и отговорността на тази награда. Награда за гражданите на общината и общинската администрация. Обществото на Чавдар е от активни и свободни индивиди. С действия и поведение ние сме пример за устойчива община. Всички жители и хилядите посетители направиха общината да е най-разпознаваемата дестинация. Няма институция в България, която да е по-близо до хората – каквато е общината“, заявява Григор Даулов в свое интервю пред сайта kmeta.bg.

И Община Копривщица подкрепя българското розопроизводство
Prev Post И Община Копривщица подкрепя българското розопроизводство
С 1000 засадени растения приключи „Нашето зелено утре“ в Община Чавдар
Next Post С 1000 засадени растения приключи „Нашето зелено утре“ в Община Чавдар
Related Posts

Leave a Comment: