ЛЯТНА ДИСКОТЕКА В края на голямата ваканция за децата на Пирдоп

  • 0
  • 77 преглеждания

В петък – 11 септември, на пл. „Тодор Влайков“ в гр. Пирдоп се проведе детска дискотека. Инициативата бе на общинските съветници Мария Бръмбева, д-р Десислава Толинова и Станислав Готев, а в забавленията на малките жители на града активно се включиха от „Айде.БГ“ и Парти агенция „Таралежите“.

Християна и Ивайло бяха подготвили специално видеобръщение към децата на Пирдоп, което по технически причини прозвуча само на аудио. В него те отправиха пожелания за прекрасна нова учебна година на учениците, те да имат много приятели и да се видят скоро „на живо“. Двамата призоваха учениците да спазват девиза на „Айде.БГ – „Яко е да знаеш, тъпо е да си тъп!“.

DJ Въло обяви, че Християна и Ивайло скоро ще стават родители, а от тяхно име откри дискотеката с най-добрите хитове от отминалото вече лято, за радост на малки и големи пирдопчани. Много бяха и игрите, които той организира на фона на музикалните изпълнения. Повече от час и половина продължи посветена на края на лятото и голямата ваканция дискотека, донесла много емоции и настроение на малчуганите преди началото на новата учебна година.

ФУТБОЛЕН КЛУБ „ПИРДОП“   Започна новия сезон със загуба
Prev Post ФУТБОЛЕН КЛУБ „ПИРДОП“ Започна новия сезон със загуба
СОЦИАЛИСТИ ОТ ПИРДОП И ЗЛАТИЦА  Поднесоха цветя в памет на жертвите на фашизма на Братската могила
Next Post СОЦИАЛИСТИ ОТ ПИРДОП И ЗЛАТИЦА Поднесоха цветя в памет на жертвите на фашизма на Братската могила
Related Posts

Leave a Comment: